Even voorstellen…

Welkom bij Gastouderland Groningen

Hi!

Mijn naam is Marion Kassenberg en ik ben je consulent voor de regio Groningen en omstreken.

Zelf ben ik moeder van een uitwonende dochter en vang ik als pleegouder incidenteel een pleegkind op (crisisopvang). Nadat ik jaren in de zorg en kinderopvang heb gewerkt, ben ik negen jaar werkzaam geweest als gastouder. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het is, dat jouw kind op een fijne plek wordt opgevangen, terwijl jij aan het werk bent of studeert.

Ik ondersteun je graag in je zoektocht naar de perfecte match! En ook als we voor jullie een fijne gastouder of Nanny aan huis (die bij jullie thuis oppast) hebben gevonden, blijven de lijnen kort. Ik ben altijd goed bereikbaar (op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur) en sta erom bekend dat ik dingen snel regel. Mijn werk is mijn passie!

Zoek jij een fijne opvang voor jouw kind? Ik ga geheel vrijblijvend voor je op zoek!
Heb je al een gastouder? Ook dan kun je bij mij terecht en zorg ik ervoor dat de overgang naar mijn bureau soepel verloopt!

Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta altijd klaar voor mijn gastouders en ik kom graag bij je langs om je meer te vertellen over Gastouderland Groningen en mijn werkwijze.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op, om te kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Met vriendelijke groet,
Marion Kassenberg

Telefoon: 06  45 67 89 20

Maak kennis met mijn team

 • Marion Kassenberg
  Eigenaar
 • Genny Sirag
  Secretariaat
 • Carla Sluizeman
  Secretariaat
 • Maikel Geurtsen
  Administratie
Heb je nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen!

Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel