Nanny's Peize

Peize, Nanny Gina

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Peize

 Eigen vervoer  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Gina, ik ben 62 jaar, heb veel energie die ik graag benut. Ik vind het fijn om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Zelf heb ik daar nogal wat ervaring mee. Om te beginnen heb ik zelf drie jongens grootgebracht (samen met mijn ex-man), zij hebben zich ontplooid tot geweldig sociale en wijze mannen.. Ze staan sterk in onze maatschappij en naar ik zie, zijn ze happy met hun leven.

Ik heb verder in mijn werkzaam leven veel ervaring in de zorg met alle facetten in het leven. Sinds twee jaar sta ik ingeschreven als gastouder bij Gastouderland. Ik voldoe aan de gestelde eisen, ook belangrijk natuurlijk.

Ik heb voorheen twee jaar lang op kinderen van vrienden gepast, dat is beëindigd omdat vader zzp'er werd en zelf tijd nam voor zijn kinderen. Ik pas al twee jaar op in een gezin met vier kinderen in Eelde. Het klikt erg goed. Ik vind het iedere keer weer heerlijk als ik ze zie. Maar ik heb nog ruimte voor nog een gezin. 

Zelf ben ik graag buiten. Mijn kinderen zijn grootgebracht op een boerderij (zonder grootvee), maar verder genoeg dieren om op te zoeken.

Waar schoolgaande kinderen zijn spreekt het voor zich dat ze begeleiding nodig hebben met hun huiswerk. Ook dit bied ik. Momenteel ben ik vrijwilligster bij Humanitas en begeleid ik een meisje van 8 jaar, met een erge vorm van dyslexie. Dus ook daar ligt ervaring. Ik vind het ook heel leuk om haar te mogen helpen. 

Ik vind veel goed, maar heb ook grenzen. Ik zou het wel fijn vinden dat kinderen mijn grenzen accepteren. Deze zijn vrij ruim, maar het zou kunnen dat ze toch mijn grenzen af gaan tasten, hoort er ook bij. Bij mijn eigen kinderen heb ik wel 'es gezegd, ik ben soms streng maar…wel rechtvaardig en sta altijd open om in gesprek te gaan. 

Ik hoop een aanvulling te mogen en kunnen zijn binnen een gezin en geen vervanging van de ouders.

Ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben van mij en van mijn kant hoop ik dat het tot een persoonlijke kennismaking zal komen,

 
Vriendelijke groet van Gina

Neem contact op