Nanny's Nuis

Nuis, Nanny Lianne

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: 3 dg per week in overleg
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Nuis

 Eigen vervoer  ja

Hallo Ouders!

Mijn naam is Lianne, ik ben 21 jaar en woon in Nuis (provincie Groningen).

De studies en certificaten die ik succesvol heb afgerond zijn:

-          Pedagogisch medewerker niv.3
-          Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv.4
-          Kinder EHBO
-          VVE
-          Werken met een meldcode

Mijn ervaringen:

Ik heb 4 jaar ervaring met stages in de kinderopvang/BSO en 1 jaar gewerkt in een kinderopvang. Af en toe heb ik ook nog een baantje als oppas bij mensen thuis. Door deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat werken met kinderen mij blij maakt.

U kunt mij zien als een creatief, sociaal en zorgzaam persoon. Ik denk altijd in oplossingen en help graag kinderen bij hun ontwikkeling, ik heb een goed inlevingsvermogen. Momenteel ben ik bezig met een thuisstudie kinderpsychologie.

Waar ik van hou:

Ik hou ervan om samen met kinderen te knutselen, spelletjes spelen, boekjes lezen, sporten, wandelen en vooral lekker gezellig meedoen met waar de kinderen zin in hebben en natuurlijk nog veel meer. Wat ik het belangrijkst vind is, dat de kinderen samen met mij een leuke dag hebben en ik ze de juiste ondersteuning en begeleiding kan bieden die uw kind nodig heeft!


Heeft u nog vragen nadat u dit gelezen heeft? Neem gerust contact met mijn consulent op, zodat u een afspraak met mij kunt maken. Ik sta altijd open voor een gesprek en heb zin om kennis met u te maken!

Tot snel.

Groetjes,
Lianne

Neem contact op