Nanny's Meerstad

Meerstad, Nanny Karin

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Meerstad

 Eigen vervoer  ja


Beschikbaarheid: nog 1 of 2 dagen in de week behalve op vrijdag (liefst de dinsdag).
Opleiding: Universiteit (niet kindgericht); mbo niveau 2 verkorte opleiding voor gastouder
Cursus: EHBO voor kinderen
Werkervaring: 2 jaar
Beschikbaar in de omgeving van: Groningen

Beste ouders,

Mijn naam is Karin. Ik ben 52 jaar en heb zelf 2 jongens van 18 en 21 en ben getrouwd. Heel lang geleden heb ik gestudeerd, maar heb in de loop van de jaren ondervonden dat mijn passie toch ligt bij het werken met kinderen. Om als Nanny aan de slag te kunnen heb ik hiervoor een verkorte opleiding gedaan zodat ik aan de slag kon. Om te kijken of ik dit werk leuk zou vinden heb ik een tijd lang als vrijwilliger gewerkt bij verschillende gastouders. En ook heb ik een tijd gewerkt als vrijwilliger op een peuterspeelzaal.

Ik ben nu een jaar werkzaam bij een gezin thuis en dit bevalt mij heel goed en heb ook gewerkt bij verschillende andere gezinnen. Ik merk dat de kinderen in hun eigen huis hun rust vinden en lekker kunnen spelen in hun eigen omgeving met hun eigen spullen. Daarom vind ik dit een mooie manier van kinderopvang. Voor de ouders brengt dit ook rust met zich mee, omdat ze de kinderen niet in alle vroegte klaar hoeven te maken voor de opvang. Ik neem ’s ochtends de taken gewoon over en de ouders kunnen in alle rust vertrekken naar hun werk.

Ik vind het heel belangrijk dat elk kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau en tempo. Maar ik vind het ook leuk om elk kind naar inzicht uit te dagen. Dit kan door middel van boekjes lezen, puzzelen, spelletjes doen, knutselen. Ook vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan met de kinderen. Lekker wandelen of naar de speeltuin. Ook buiten liggen de uitdagingen voor het oprapen.

Ik vind het heel belangrijk om de kinderen een vertrouwde en veilige opvang te bieden, waar ze zichzelf kunnen zijn.

Met kinderen werk ik al 8 jaar binnen mijn eigen coachingpraktijk. Ik help kinderen die beelddenker zijn en kinderen die moeite hebben met leren leren. Een hele mooie manier van werken in mijn praktijk aan huis. Maar vind het ook heel fijn om buitenshuis werkzaam te kunnen zijn, vandaar dat ik gekozen heb om nanny te worden.

Heeft u interesse in nanny-opvang, gastouder opvang aan huis in Groningen of omgeving? Neem dan contact op met Gastouderland voor meer informatie en/of om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Met een hartelijke groet,

Karin

Neem contact op