Nanny's Groningen

Groningen, Nanny Irma

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Irma en ik ben 31 jaar oud. Sinds kort ben ik gaan samenwonen in het mooie Groningen. 

In 2008 ben ik begonnen op invalbasis op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Maar omdat ik het prettig vind mijn eigen dagindeling in te vullen en de persoonlijke aandacht voor de kinderen ben ik begonnen als gastouder. Eerst bij de ouder thuis en de afgelopen 3 jaar heb ik mijn eigen gastouderopvang gehad. Nu, door verhuizing, ga ik weer aan de slag als gastouder bij de ouders thuis. 

Ik kan mijzelf omschrijven als een ervaren en zelfstandige gastouder. Ik ben creatief, spontaan en onderneem graag activiteiten met de kinderen, denk aan: knutselen, voorlezen, spontaan een tent bouwen, vrij spelen, iets bakken. Ook vind ik heerlijk om met de kinderen buiten te zijn, buiten spelen, speeltuin of lekker even op pad zoals een boodschapje, wandelen, kinderboerderij, park ed. 

Wilt u met mij kennismaken? Neemt u dan contact op met mijn consulent.

Hartelijke groet,
Irma

Neem contact op

Groningen, Nanny Aimée

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Hallo ouders!

Mijn naam is Aimée, ik ben 22 jaar en woon in Groningen. Ik ben in de zomer van 2015 afgestudeerd als kraamverzorgende en werk momenteel nog in de kraamzorg. Ik heb in 2017/2018 ook een halfjaar als nanny gewerkt via Gastouderland Groningen bij een gezin met drie kinderen. Werken met kinderen vind ik heel erg leuk, van kleins af aan wist ik dan ook al dat ik met baby’s/kinderen wilde gaan werken.

Door mijn werk in de kraamzorg heb ik natuurlijk veel ervaring met zorgen voor baby’s, maar ook de zorg voor oudere kinderen in de gezinnen waar ik kom. De leeftijden lopen erg uiteen, van 1 tot 16 en alles er tussen! Het mooie vind ik om de ontwikkelingen van de kinderen te zien en ze de nodige ondersteuning en begeleiding te bieden. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving.

Verder heb ik een klein zusje van 11 jaar, waar ik altijd erg veel op heb gepast en nog steeds veel mee doe. Ook heb ik veel nichtjes en neefjes in de familie op wie ik af en toe pas.

Ik ben een rustig, zorgzaam en enthousiast persoon. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, boekjes te lezen, koekjes te bakken, lekker naar buiten te gaan enzovoorts.

Het lijkt me heel leuk om kennis met jullie te maken. Hopelijk tot gauw!

Groetjes,
Aimée

Neem contact op

Groningen, Nanny Andrea

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Andrea, ik ben 53 jaar ben op zoek naar een leuk gastgezin. Ik heb veel ervaring in de omgang met kinderen. Ik heb in verschillende gastgezinnen gewerkt en ook heb ik als overblijfmoeder op een basisschool gewerkt. Zelf heb ik twee pleegkinderen gehad.

Ik ben een gezellige vrolijke vrouw, ik hou van knutselen, spelletjes spelen met kinderen, ik ben creatief, hou van wandelen en lekker buiten zijn met de kinderen, voorlezen.

Ik kan goed koken dus als ik alvast met de kinderen moet eten is dat geen probleem.

Ik hou van zwemmen, lezen, knutselen, tekenen, koken, fitnessen en de hond uitlaten.

Ik ben vijf dagen in de week, de hele dag beschikbaar. Ik heb eigen vervoer. Ik vind het geen probleem om licht huishoudelijk werk te doen, maar de kinderen staan op de eerste plek.

Ik hoor graag of u met mij wilt kennismaken. Ik heb er zin in!

Groetjes, 
Andrea

Neem contact op

Groningen, Nanny Gina

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Gina, ik ben 59 jaar, heb veel energie die ik graag benut. Ik vind het fijn om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Zelf heb ik daar nogal wat ervaring mee. Om te beginnen heb ik zelf drie jongens grootgebracht (samen met mijn ex-man), zij hebben zich ontplooid tot geweldig sociale en wijze mannen.. Ze staan sterk in onze maatschappij en naar ik zie, zijn ze happy met hun leven.

Ik heb verder in mijn werkzaam leven veel ervaring in de zorg met alle facetten in het leven. Sinds verleden jaar sta ik ingeschreven als gastouder bij Gastouderland. Ik voldoe aan de gestelde eisen, ook belangrijk natuurlijk.

Ik heb voorheen twee jaar lang op kinderen van vrienden gepast, dat is beëindigd omdat vader zzp'er werd en zelf tijd nam voor zijn kinderen. Momenteel pas ik op in een gezin met vier kinderen in Eelde. Het klikt erg goed. Ik vind het iedere keer weer heerlijk als ik ze zie. Maar ik heb nog ruimte voor nog een gezin. 

Zelf ben ik graag buiten. Mijn kinderen zijn grootgebracht op een boerderij (zonder grootvee), maar verder genoeg dieren om op te zoeken.

Waar schoolgaande kinderen zijn spreekt het voor zich dat ze begeleiding nodig hebben met hun huiswerk. Ook dit bied ik. Momenteel ben ik vrijwilligster bij Humanitas en begeleid ik een meisje van 8 jaar, met een erge vorm van dyslexie. Dus ook daar ligt ervaring. Ik vind het ook heel leuk om haar te mogen helpen. 

Ik vind veel goed, maar heb ook grenzen. Ik zou het wel fijn vinden dat kinderen mijn grenzen accepteren. Deze zijn vrij ruim, maar het zou kunnen dat ze toch mijn grenzen af gaan tasten, hoort er ook bij. Bij mijn eigen kinderen heb ik wel 'es gezegd, ik ben soms streng maar…wel rechtvaardig en sta altijd open om in gesprek te gaan. 

Ik hoop een aanvulling te mogen en kunnen zijn binnen een gezin en geen vervanging van de ouders.

Ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben van mij en van mijn kant hoop ik dat het tot een persoonlijke kennismaking zal komen,

 
Vriendelijke groet van Gina

Neem contact op