Nanny's Groningen

Groningen, Nanny Aimée

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Hallo ouders!

Mijn naam is Aimée. Ik ben 23 jaar en woon met mijn man (en ons konijn) in Groningen.

In de zomer van 2015 ben ik afgestuurd als kraamverzorgende. Ik heb, met tussenpauze van halfjaar, in totaal ruim 3 jaar als kraamverzorgende gewerkt. In dat vak heb ik, naast zorg voor de pasgeborenen, ook veel ervaring opgedaan met de zorg voor de grote broertjes en zusjes.

Ook heb ik een zusje van inmiddels 12, op wie ik heel veel heb gepast vanaf haar geboorte. En ik heb diverse neefjes en nichtjes in allerlei leeftijdscategorieën op wie ik regelmatig heb gepast. 

Verder heb bij 2 verschillende gezinnen in Groningen als nanny gewerkt. Waarvan in 1 gezin grotendeels Engels werd gesproken.

Ik vind werken met kinderen ontzettend leuk! Daarnaast ben ik een ontzettende natuurliefhebber, ik neem de kinderen graag mee naar buiten. Ook vind ik het leuk om lekker creatief bezig te zijn of gezellig te puzzelen en spelletjes te spelen.

Wat ik belangrijk vind is om goed te kijken naar de ontwikkeling en behoeften van het kind en mijn zorg daarop aan te sluiten.

Ik zou het leuk vinden kennis met jullie te maken. Hopelijk tot gauw! 

Groetjes,
Aimée

Neem contact op

Groningen, Gastouder Juliette

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  nee (fiets)

Hallo ouders!

Ik heet Juliette, ik ben 19 jaar en woon in Groningen. Ik ben deze zomer afgestuurd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Ik heb 3 jaar stagegelopen met de leeftijd 4 -12 jaar en één jaar daarvan was met 0-4 jaar. Ik heb wat ervaring opgedaan bij het IKC, dat betekent dat ik op een BSO en een school heb gewerkt. Het werken met kinderen is iets wat ik altijd al leuk heb gevonden, ik wist zeker dat, toen ik mijn keuze moest gaan maken voor werk, dat het zeker met kinderen moest zijn.

Door de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie vind ik het leuk om te zorgen voor kinderen met de leeftijd 4-12 jaar, maar ik sta zeker ook open om te zorgen voor de leeftijd vanaf 0 jaar.

Ik wil heel graag helpen in de ontwikkeling van de kinderen. Ik ben iemand die heel sociaal en creatief is en graag dingen met de kinderen bedenkt om samen te doen, om ze een leuke tijd te bezorgen. En het zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding die ze nodig hebben.

Verder heb ik zelf 2 zusjes en een broertje, waar ik vaker op heb gepast. Ik heb ook vaak gepast op kindjes van vrienden van mijn moeder en dat doe ik nu nog steeds.
Ik ben zelf een zorgzaam en enthousiast persoon, en vind het leuk om te schilderen, dingen bakken, buitenactiviteiten doen en boekjes te lezen. En natuurlijk nog veel meer.

Het lijkt mij hee leuk om kennis met jullie te maken. Hopelijk tot gauw!

Groetjes,
Juliette

Neem contact op

Groningen, Nanny Gina

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Peize

 Eigen vervoer  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Gina, ik ben 62 jaar, heb veel energie die ik graag benut. Ik vind het fijn om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Zelf heb ik daar nogal wat ervaring mee. Om te beginnen heb ik zelf drie jongens grootgebracht (samen met mijn ex-man), zij hebben zich ontplooid tot geweldig sociale en wijze mannen.. Ze staan sterk in onze maatschappij en naar ik zie, zijn ze happy met hun leven.

Ik heb verder in mijn werkzaam leven veel ervaring in de zorg met alle facetten in het leven. Sinds twee jaar sta ik ingeschreven als gastouder bij Gastouderland. Ik voldoe aan de gestelde eisen, ook belangrijk natuurlijk.

Ik heb voorheen twee jaar lang op kinderen van vrienden gepast, dat is beëindigd omdat vader zzp'er werd en zelf tijd nam voor zijn kinderen. Ik pas al twee jaar op in een gezin met vier kinderen in Eelde. Het klikt erg goed. Ik vind het iedere keer weer heerlijk als ik ze zie. Maar ik heb nog ruimte voor nog een gezin. 

Zelf ben ik graag buiten. Mijn kinderen zijn grootgebracht op een boerderij (zonder grootvee), maar verder genoeg dieren om op te zoeken.

Waar schoolgaande kinderen zijn spreekt het voor zich dat ze begeleiding nodig hebben met hun huiswerk. Ook dit bied ik. Momenteel ben ik vrijwilligster bij Humanitas en begeleid ik een meisje van 8 jaar, met een erge vorm van dyslexie. Dus ook daar ligt ervaring. Ik vind het ook heel leuk om haar te mogen helpen. 

Ik vind veel goed, maar heb ook grenzen. Ik zou het wel fijn vinden dat kinderen mijn grenzen accepteren. Deze zijn vrij ruim, maar het zou kunnen dat ze toch mijn grenzen af gaan tasten, hoort er ook bij. Bij mijn eigen kinderen heb ik wel 'es gezegd, ik ben soms streng maar…wel rechtvaardig en sta altijd open om in gesprek te gaan. 

Ik hoop een aanvulling te mogen en kunnen zijn binnen een gezin en geen vervanging van de ouders.

Ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben van mij en van mijn kant hoop ik dat het tot een persoonlijke kennismaking zal komen,

 
Vriendelijke groet van Gina

Neem contact op

Groningen, Nanny Andrea

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Andrea, ik ben 54 jaar ben op zoek naar een leuk gastgezin. Ik heb veel ervaring in de omgang met kinderen. Ik heb in verschillende gastgezinnen gewerkt en ook heb ik als overblijfmoeder op een basisschool gewerkt. Zelf heb ik twee pleegkinderen gehad. Momenteel werk ik in een gezin met vier kinderen, van jonge leeftijd. Superleuk, maar ik kan er nog wel een nieuw gezin bij gebruiken.

Ik ben een gezellige vrolijke vrouw, ik hou van knutselen, spelletjes spelen met kinderen, ik ben creatief, hou van wandelen en lekker buiten zijn met de kinderen, voorlezen.

Ik kan goed koken dus als ik alvast met de kinderen moet eten is dat geen probleem.

Ik hou van zwemmen, lezen, knutselen, tekenen, koken, fitnessen en de hond uitlaten.

Ik heb eigen vervoer. Ik vind het geen probleem om licht huishoudelijk werk te doen, maar de kinderen staan op de eerste plek.

Ik hoor graag of u met mij wilt kennismaken. Ik heb er zin in!

Groetjes, 
Andrea

Neem contact op