Nanny's Groningen

Groningen, Nanny Aimée

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Hallo ouders!

Mijn naam is Aimée. Ik ben 23 jaar en woon met mijn man (en ons konijn) in Groningen.

In de zomer van 2015 ben ik afgestuurd als kraamverzorgende. Ik heb, met tussenpauze van halfjaar, in totaal ruim 3 jaar als kraamverzorgende gewerkt. In dat vak heb ik, naast zorg voor de pasgeborenen, ook veel ervaring opgedaan met de zorg voor de grote broertjes en zusjes.

Ook heb ik een zusje van inmiddels 12, op wie ik heel veel heb gepast vanaf haar geboorte. En ik heb diverse neefjes en nichtjes in allerlei leeftijdscategorieën op wie ik regelmatig heb gepast. 

Verder heb bij 2 verschillende gezinnen in Groningen als nanny gewerkt. Waarvan in 1 gezin grotendeels Engels werd gesproken.

Ik vind werken met kinderen ontzettend leuk! Daarnaast ben ik een ontzettende natuurliefhebber, ik neem de kinderen graag mee naar buiten. Ook vind ik het leuk om lekker creatief bezig te zijn of gezellig te puzzelen en spelletjes te spelen.

Wat ik belangrijk vind is om goed te kijken naar de ontwikkeling en behoeften van het kind en mijn zorg daarop aan te sluiten.

Ik zou het leuk vinden kennis met jullie te maken. Hopelijk tot gauw! 

Groetjes,
Aimée

Neem contact op

Groningen, Gastouder Juliette

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  nee (fiets)

Hallo ouders!

Ik heet Juliette, ik ben 19 jaar en woon in Groningen. Ik ben deze zomer afgestuurd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Ik heb 3 jaar stagegelopen met de leeftijd 4 -12 jaar en één jaar daarvan was met 0-4 jaar. Ik heb wat ervaring opgedaan bij het IKC, dat betekent dat ik op een BSO en een school heb gewerkt. Het werken met kinderen is iets wat ik altijd al leuk heb gevonden, ik wist zeker dat, toen ik mijn keuze moest gaan maken voor werk, dat het zeker met kinderen moest zijn.

Door de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie vind ik het leuk om te zorgen voor kinderen met de leeftijd 4-12 jaar, maar ik sta zeker ook open om te zorgen voor de leeftijd vanaf 0 jaar.

Ik wil heel graag helpen in de ontwikkeling van de kinderen. Ik ben iemand die heel sociaal en creatief is en graag dingen met de kinderen bedenkt om samen te doen, om ze een leuke tijd te bezorgen. En het zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding die ze nodig hebben.

Verder heb ik zelf 2 zusjes en een broertje, waar ik vaker op heb gepast. Ik heb ook vaak gepast op kindjes van vrienden van mijn moeder en dat doe ik nu nog steeds.
Ik ben zelf een zorgzaam en enthousiast persoon, en vind het leuk om te schilderen, dingen bakken, buitenactiviteiten doen en boekjes te lezen. En natuurlijk nog veel meer.

Het lijkt mij hee leuk om kennis met jullie te maken. Hopelijk tot gauw!

Groetjes,
Juliette

Neem contact op

Groningen, Nanny Andrea

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Andrea, ik ben 54 jaar ben op zoek naar een leuk gastgezin. Ik heb veel ervaring in de omgang met kinderen. Ik heb in verschillende gastgezinnen gewerkt en ook heb ik als overblijfmoeder op een basisschool gewerkt. Zelf heb ik twee pleegkinderen gehad. Momenteel werk ik in een gezin met vier kinderen, van jonge leeftijd. Superleuk, maar ik kan er nog wel een nieuw gezin bij gebruiken.

Ik ben een gezellige vrolijke vrouw, ik hou van knutselen, spelletjes spelen met kinderen, ik ben creatief, hou van wandelen en lekker buiten zijn met de kinderen, voorlezen.

Ik kan goed koken dus als ik alvast met de kinderen moet eten is dat geen probleem.

Ik hou van zwemmen, lezen, knutselen, tekenen, koken, fitnessen en de hond uitlaten.

Ik heb eigen vervoer. Ik vind het geen probleem om licht huishoudelijk werk te doen, maar de kinderen staan op de eerste plek.

Ik hoor graag of u met mij wilt kennismaken. Ik heb er zin in!

Groetjes, 
Andrea

Neem contact op