Nanny's Groningen

Groningen, Nanny Eva

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen

 Eigen vervoer  nee

Hallo! 

Mijn naam is Eva en ik ben 27 jaar. Samen met mijn vriend en onze kat Stewie woon ik in Groningen.

Vorig jaar heb ik mijn diploma Begeleider Specifieke Doelgroepen behaald. Sindsdien ben ik erg zoekende naar wat voor werk ik wil doen en wat ook echt bij mij past. Ik heb twee zussen die allebei kinderen hebben in de leeftijd 1-3 jaar. Ik ben ontzettend gek op deze kinderen en pas ook regelmatig op. Hierdoor is het bij mij de afgelopen maanden toch wel weer erg gaan kriebelen om met kinderen aan het werk te gaan. Buiten het oppassen op mijn neefjes heb ik vanaf mijn 15e jaar veel ervaring met oppassen op kinderen in de leeftijdscategorie 0-12 jaar.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich vrij voelen om dit te kunnen uiten en ook de mogelijkheid hebben om zich hierin te ontwikkelen en op die manier de wereld te ontdekken. Ik vind het erg leuk om actief met kinderen te zijn door met ze te spelen, knutselen, naar buiten gaan, zwemmen of andere leuke activiteiten. 

Ik ben helaas niet in het bezit van een rijbewijs, en daarom afhankelijk van mijn fiets of eventueel het openbaar vervoer. Daarom ben ik op zoek naar een leuk gastgezin in de buurt van de stad. Als het iets verder is valt er natuurlijk altijd te kijken naar de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer van me weten? Neem dan contact op!


Hopelijk tot gauw! 
Met vriendelijke groeten,

Eva

Neem contact op