Nanny's Bedum

Bedum, Nanny Tara

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Bedum/Winsum

 Eigen vervoer  niet altijd

Hallo,

Mijn naam is Tara, ik ben 18 jaar en woon deels in Winsum en deels in Bedum. 

Vanaf mijn middelbare schooltijd heb ik stagegelopen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en bij een gastouder. Hier begon mijn liefde voor kinderen.

Omdat ik op verschillende plekken stage heb gelopen heb ik veel geleerd en ervaring op kunnen doen. 

Ik vind het super om Nanny te zijn omdat je één op één met kinderen bent. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed voelen en de ruimte krijgen om een eigen ik te kunnen ontwikkelen. 

Ik vind het leuk om te dansen, zingen en maak graag zelf muziek.  Ik vind het belangrijk als het mooi weer is om een frisse neus te halen. 

Ik doe graag activiteiten zoals kleuren, knutselen, verven, boeken voorlezen en ik vind het leuk om koekjes te bakken met de kinderen. Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. 

Ik heb nog ruimte voor nieuwe gezinnen en kom graag met u kennismaken!


Groetjes,
Tara

Neem contact op

Bedum, Nanny Jeannet

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Bedum

 Eigen vervoer  niet altijd

Hallo ouders/verzorgers,

Ik zal mij zelf even voorstellen!

Mijn naam is Jeannet, ik woon in Bedum, getrouwd met Yme en moeder van 2 inmiddels volwassen kinderen. Inmiddels werk ik 7 jaar met veel plezier als gastouder in mijn eigen woning. Daar komt nu een einde aan, door de onregelmatige diensten van mijn man kan ik dit niet meer optimaal combineren met de opvang in onze woning.

Mensen omschrijven mij als vrolijk, betrouwbaar, rustig, warm en zorgzaam. Ik vind het belangrijk om rust, structuur en veiligheid te bieden. Ik hou van tekenen en schilderen, creatief bezig zijn. Een boekje lezen, zingen, samen spelen, maar ook even alleen spelen, vind ik belangrijk. Daarnaast vind ik belangrijk om naar buiten te gaan, samen naar een speeltuintje, boodschapjes doen etc. Ik ben natuurlijk in het bezit van alle benodigde opleidingen en certificaten: Helpende zorg en welzijn niv.2, Kinder EHBO, Tink-training (taal- en interactie vaardigheden in de kinderopvang).

Ik werk het liefst in Bedum, Zuidwolde, de wijk Beijum etc. 

Ik maak graag kennis met u!

Hartelijke groet,

Jeannet

Neem contact op