Nanny's Assen

Assen, Nanny Miranda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr (za zo)
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Assen

 Eigen vervoer  nee (bus)

Hallo ouders,

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie, ik ben Miranda en ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in Winschoten (Groningen), de meeste tijd van mijn jeugd ben ik opgegroeid in Assen. Mijn ouders zijn gescheiden sinds mijn 7e, na de scheiding ben ik met mijn moeder en zussen naar Assen verhuisd. Over het algemeen heb ik best een leuke jeugd gehad. Wij woonden in een rijtjeshuis en op ons “pleintje” woonden best veel kinderen die jonger zijn dan dat ik ben. Ik trok altijd op met jongere kindjes, en vond het altijd heel erg leuk om ze van alles te leren. Ik ben de jongste van ons gezin, en wou ook altijd heel graag “grote” zus worden. Vanaf mijn 13e ongeveer begon ik een beetje met oppassen, dat begon dan bij mijn buurkinderen. Dat was dan af en toe en middagje bijvoorbeeld, maar later ook ’s avonds. Dit heb ik tot mijn nu toe altijd met heel veel plezier gedaan.

Zes jaar geleden ben ik een erge trotse tante geworden. Van inmiddels 3 neefjes, één nichtje en een baby op komst. De eerste 3 maanden na de geboorte van mijn oudste neefje heeft hij bij ons gewoond. Mijn zus en haar vriend hadden namelijk nog geen eigen huis toen. In die tijd heb ik veel mogen leren en genieten van zijn aanwezigheid. Op dit moment woon ik nog in Alkmaar, maar mijn verhuizing terug naar Assen staat eind augustus gepland. Ik heb ongeveer 1,5 jaar in Alkmaar gewoond, maar door heimwee naar mijn familie en vrienden toe heb ik de stap gemaakt om te verhuizen.

Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest als gastouder bij het gezin thuis. Dit vond ik ontzettend leuk, en ik ga mijn gastkindjes ook ontzettend missen. Daarvoor heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt als groepsassistente. Dit was een tijdelijke functie vanwege een zwangerschapsverlof. Ik zou het heel erg leuk vinden om in de buurt van Assen een leuk gastgezin te vinden. Helaas is bij mij thuis opvangen geen optie, omdat ik best klein ga wonen. Bij een gezin thuis de opvang verzorgen is natuurlijk ook superleuk.

In mijn vrije tijd vind ik heel leuk om lekker wandelingen te maken in het bos of op het strand met mijn lieve hondjes. Ook hou ik ervan om lekker films en series te kijken met een zakje chips haha. Dagjes uit en lekker met mijn familie en vrienden eten vind ik ook erg leuk. Ik ben best wel een familiemens, en hou van mensen om me heen. Als persoon ben ik sociaal, leergierig en gezellig. Ik ben bijna altijd wel vrolijk, en hou echt van gezelligheid.

In juli 2016 heb ik mijn diploma Helpende Zorg en Welzijn behaald, tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gedaan. Bij een basisschool, peuterspeelzaal en als laatste bij een gastouder thuis. Voordat ik stageliep bij een gastouder wilde ik al heel graag gastouder worden, maar door die stage vind ik het nu allemaal nog veel leuker. Als gastouder geef je de kinderen meer persoonlijke aandacht dan ze bij een kinderopvang zouden krijgen. Daarom wil ik ook graag Nanny worden, omdat je de kinderen als Nanny zoveel persoonlijke aandacht kunt geven. Het is voor mij heel belangrijk dat kinderen zich veilig bij je voelen, dat ze zichzelf kunnen zijn en die geborgenheid kun je de kinderen als Nanny goed bieden. Ik vind het zelf altijd heel leuk om met kinderen te knutselen, verven, kleien, lekker naar buiten te gaan om te wandelen of naar een speeltuin bijvoorbeeld. Een middagje mee blèren met Anna en Elza (Frozen) vind ik ook totaal geen straf haha.

Ik hoop dat jullie een beetje een goede indruk hebben gekregen van mij en hopelijk tot snel tijdens een kennismakingsgesprek.

Veel liefs,
Miranda

Neem contact op