Kinderland

Naast ons ruime aanbod gastouders, bieden we sindskort ook kleinschalige kinderopvang aan, vergelijkbaar met de huiselijkheid van een gastouder!Kinderland De Bosbengels - Scheemda

Kinderland 'De Bosbengels' in Scheemda ligt vlakbij het Midwolderbos. Wij bieden kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar in een huiselijke sfeer.

Natasja Verhoeven is de eigenaresse en vaste leidster op de groep. Zij is samenwonend en heeft zelf vijf kinderen geboren tussen 2006 en 2020 en veel werkervaring met kinderen, in haar huidige functie als gastouder. Zij heeft veel aandacht voor de persoonlijkheid en interesses van het kind en werkt met VVE Kiki (vroeg- voorschoolse educatie).

Wij bieden kleinschalige kinderopvang aan voor kinderen van 0-4 jaar. De opvang van de kinderen vindt plaats in een gezellig ingerichte ruimte die genoeg plaats biedt om te spelen en te knutselen, dit alles in een huiselijke sfeer.
Iedere dag zijn er vaste leidsters aanwezig en maximaal 10 kinderen. Hierdoor kennen zij de kinderen en kennen de kinderen hen.

We maken gebruik van een vast dagritme en thema’s. Er is een aparte slaapkamer waar de kleintjes tot rust kunnen komen. Achter het huis is een grote goed afgesloten tuin, waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.
Iedere dag wordt er buiten gespeeld. Ook worden er elke dag activiteiten met de kinderen gedaan zoals knutselen, tekenen, kleien, zingen, dansen, spelen spelletjes, er wordt voorgelezen en er zijn momenten dat de kinderen zelf spelen en ontdekken.

In het aangrenzende Midwolderbos wordt regelmatig de natuur opgezocht.

Er zijn nog plekjes vrij! Dus wil jij je kindje graag laten opvangen op deze mooie plek? Neem dan snel contact op met Natasja Verhoeven 0624668188 of met regioconsulent Marion Kassenberg 0645678920
Neem contact op

Kinderland De Ontdekkers - Alteveer

Zoek jij een kleinschalig kinderdagverblijf met aandacht voor elk kind en vind jij het belangrijk dat jouw kind elke dag buiten is?

Kinderland De Ontdekkers is een kleinschalig kinderdagverblijf, middenin de natuur, aan de Melkweg 13 in Alteveer (net buiten Roden).

Het kinderdagverblijf heeft op dit moment één groep van maximaal 7 kindjes tussen 1 en 5 jaar. 

De visie van het kinderdagverblijf is antroposofisch. Er wordt veel buiten gespeeld in de grote, prachtige tuin en wandelingen naar het bos vinden dagelijks plaats.

Ook kan er buiten geslapen worden in buitenhuisjes. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met een vast gezicht op de groep.

De gezonde leefstijl met gezonde voeding, veel beweging en contact met de natuur loopt als een rode draad door ons handelen.

Wil je vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met Marjan Kolk van De Ontdekkers, op 0627321226 of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Er zijn nog enkele plekjes vrij!

Kinderland De Ontdekkers - "Waar je mag zijn zoals je bent".

Neem contact op