Gastouders Zuidhorn

Zuidhorn, Gastouder Annewieke

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Zuidhorn

 Invalpool: ja

Juli 2018: Momenteel heb ik geen plekjes meer vrij...

__________________________________________________________________________________

Hallo,

Mijn naam is Annewieke. Ik ben 37 jaar. Ik ben sinds 2 jaar bezig als gastouder in onze uitgebouwde 2 onder 1 kap woning in een rustige straat in Zuidhorn. Hier woon ik met mijn vriend, zoon (9) en dochtertje (7).

Ik ben  een lieve, vrolijke, zorgzame  en betrouwbare gastouder met veel ervaring.  Ik heb namelijk 14 jaar lang met veel plezier gewerkt in de kinderopvang als groepsleidster op de buitenschoolse opvang en op het kinderdagverblijf. Doordat ik een dag in de week ging werken als gastouder (naast mijn werk in de kinderopvang) ontdekte ik dat ik het ontzettend leuk vind om thuis de kinderopvang te verzorgen.

De opvang is huiselijk, kleinschalig en persoonlijk. Dit ervaar ik als erg fijn! Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen of een uitstapje te doen met mijn bakfiets, dit doe ik dan ook regelmatig. De kinderen kunnen ook lekker buiten spelen in de ruime tuin of in de rustige straat. Er wordt ook vaak voorgelezen, gezellig gekletst, een muziekje geluisterd…etc. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich fijn voelen bij mij en dat het gezellig is!

Ik vang momenteel 6 verschillende kinderen in de leeftijd 1 t/m 11 jaar, Binnenkort mag ik weer 2 baby’s verwelkomen. Ik heb nog plek op maandag voor de hele dag en op de dinsdag, woensdag en donderdag ochtend tot ongeveer 14.00 uur voor kinderen 0 t/m 4 jaar.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mijn consulent op! 

Groetjes Annewieke

Neem contact op