Gastouders Zuidhorn

Zuidhorn, Gastouder Annewieke

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Zuidhorn

 Invalpool: ja

Hallo,

Mijn naam is Annewieke. Ik ben 41 jaar. Ik werk nu 6 jaar als gastouder. Ik woon in Zuidhorn samen met mijn gezin (man, zoon 13 jaar, dochter 11 jaar) in een vrijstaande woning met ruime tuin.

Ik ben  een lieve, vrolijke, zorgzame  en betrouwbare gastouder met veel ervaring. Ik heb voor dat ik werkzaam werd als gastouder, 14 jaar lang gewerkt in de kinderopvang als groepsleidster op de buitenschoolse opvang en op het kinderdagverblijf. Doordat ik een dag in de week ging werken als gastouder (naast mijn werk in de kinderopvang) ontdekte ik dat ik het ontzettend leuk vind om thuis de kinderopvang te verzorgen. 

De opvang is huiselijk, kleinschalig en persoonlijk. Dit ervaar ik als erg fijn! Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen of een uitstapje te doen met mijn bakfiets, dit doe ik dan ook regelmatig. De kinderen kunnen ook lekker buiten spelen in de tuin. Er wordt ook vaak voorgelezen, gezellig gekletst, een muziekje geluisterd…etc. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich fijn voelen bij mij en dat het gezellig is!

Ik vang kinderen op van 0 t/m 4 jaar op maandag t/m donderdag.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mijn consulent op! 

Groetjes Annewieke

Neem contact op