Gastouders Zevenhuizen

Zevenhuizen, Gastouder Barbara

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Zevenhuizen

 Invalpool:  ja

Hallo,

Ik ben Barbara, 34 jaar en samenwonend met mijn man Frank. We hebben samen 2 kinderen, onze zoon Beau (dec 2011) en onze dochter Zoëy (okt 2016). We wonen op een prachtige plek in Zevenhuizen.

Ik ben dol op kinderen en gastouder zijn doe ik dan ook met heel mijn hart. Wat is voor mij belangrijk als gastouder... Dat uw kind warm en liefdevol word opgevangen en dat het zich op zijn of haar gemak voelt. Iedereen is anders en ontwikkelt zich op zijn eigen unieke manier en tempo en daar moet dan ook de ruimte voor zijn. Het is belangrijk dat u als ouder uw kind met een gerust hart brengt en prettig vertrekt richting uw werk, het gaat tenslotte om uw meest kostbare bezit!

De dagen in mijn opvang zijn gevuld met gezelligheid, plezier, spelletjes, knutselen, wandelen of bijvoorbeeld peuter en kleuterdans, waar onze aparte speelkamer zich perfect voor leent, maar ook boekjes (voor) lezen op de bank of even relaxen hoort er zeker bij. Voor de oudere kinderen is er voldoende gelegenheid om evt huiswerk te maken, een spel spelen op de wii of om lekker naar buiten te gaan voor sport en spel.

Van ieder kind houd ik een oppasschrift bij waar ik elke oppasdag inschrijf hoe de dag verlopen is. Dit schrift neemt u mee naar huis zodat u het rustig kunt doorlezen en u neemt het de volgende oppasdag weer mee terug.
Elk kind heeft zijn of haar eigen bewaarmapje waar mooie tekeningen, trotsmomentjes of leuke foto's in komen waar ik dan een verhaaltje bij schrijf, deze krijgt u 1 a 2 keer ( ligt aan de hoeveelheid werkjes en foto's ) per jaar mee naar huis en mag u houden.

De opvang locatie is 100% goedgekeurd door de GGD en voldoet aan alle eisen zodat uw kind veilig kan spelen en slapen. Ik ben in het bezit van het juiste diploma en een geldig ehbo diploma. Ik sta ingeschreven bij het LRK.
Tijdens de slaapmomenten maak ik gebruik van een zeer goede storingsvrije babyfoon, goeie bedjes en bedlinnen en neem ik regelmatig een kijkje bij uw kostbaarste bezit!

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 07:00 uur t/m 19:00 uur en ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.

U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen en nader kennis te maken.

Tot ziens!

Groetjes Barbara

Neem contact op

Zevenhuizen, Gastouder Miranda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: di wo (in overleg) vr za
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Norg

 Invalpool:  ja

Hallo allemaal,

Mijn naam is Miranda (1997). Ik heb een paar jaar geleden de opleiding onderwijsassistent niveau 4 afgerond. Ik woon samen met mijn vriend Mike in Zevenhuizen en we hebben het hier onwijs naar ons zin. Wij leven samen met onze lieve hond Mika en onze 4 katten, waarvan de kinderen er waarschijnlijk maar 3 gaan zien. De katten lopen in en uit. Maar uiteraard zorg ik ervoor dat mijn opvang altijd schoon is door regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Buiten in een ren hebben we konijnen. 

Ik ben nu 2,5 jaar Nanny aan huis maar sinds mei 2020 werk ik ook vanuit huis in mijn eigen gastouderopvang. We zijn momenteel onze schuur aan het verbouwen, zodat ik straks een eigen ruimte heb om de kindjes te kunnen ontvangen. 

- 0 - 4 jaar
- De opvangdagen zijn:
* Dinsdag 7:00-18:00
* Woensdag in overleg
* Vrijdag 7:00-18:00/18:30
* Zaterdagochtend 6:00-12:00/13:00

- Gezonde voeding. Wij drinken voornamelijk water, thee en melk. Op bijzondere dagen kan er ook iets lekkers gegeten/gedronken worden.
- Warme maaltijden. Ik houd heel erg van koken, dus wil ik op de opvang 's middags warm eten gaan aanbieden waardoor u als ouder na het ophalen meer qualitytime heeft met uw kindje.
- Verantwoord speelgoed. Ik ga werken met houten speelgoed, van de merken; Grimm's, Grapat, Green toys (gerecycled plastic) en Plan Toys. Maar er zal ook plastic speelgoed aangeboden worden.
- Door de week is mijn minimale afname 8 uur per dag. Dit zorgt er voor dat ik de rust op de groep kan bewaken, zonder dat er de hele dag door kindjes worden opgehaald.
- Buitenslapen is gezond! Daarom is er in mijn opvang de mogelijkheid om lekker buiten te slapen in een buitenbedje. Ook heb ik boven twee slaapkamers waar de kinderen kunnen slapen. Wij hebben een grote achtertuin waar de kinderen kunnen schommelen, voetballen en in de zandbak kunnen spelen. De tuin is afgesloten met een schutting en deuren die op slot kunnen. 

Ik ben echt een buitenmens, dus ik zal veel in de buitenlucht komen met de kinderen. Er zijn ook veel leuke speeltuinen in de buurt. Dat kinderen vies worden vind ik dan ook geen enkel probleem. Ik heb veel energie om dingen te ondernemen. Verder heb ik binnen ook veel bezigheden voor de kinderen. Samen puzzels maken, kleien, kleuren, knutselen, met de blokken spelen etc. Ik ben ook dol op zingen en dansen, dus de kinderen zullen veel beweging krijgen.

- Mijn uurtarief is €6,00 per uur. Dit is inclusief: fruit, brood of een warme maaltijd in de middag, gezonde tussendoortjes, drinken en billendoekjes.
Mijn weekendtarief is €7,00 per uur. Luiers en babyvoeding neemt u als ouder zelf mee. 

Kom gerust eens langs om sfeer te proeven! U bent altijd welkom. Wie weet tot snel!

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met mijn consulent Marion op 0645678920.

Groetjes,

Miranda

Neem contact op

Zevenhuizen, Gastouder Emeralda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: di wo (mid) do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Zevenhuizen

 Invalpool:  ja

Lieve ouders,

Mijn naam is Emeralda, ik woon in Zevenhuizen (GR). Ik heb mijn diploma Helpende Welzijn, ook ben ik in het bezit van een Kinder EHBO diploma.

Ik ben nu ruim 10 jaar gastouder en heb ervaring met alle leeftijden. Ik kan kinderen zowel bij mij thuis opvangen, maar ook kan ik oppassen bij de vraagouder zelf als deze redelijk in de buurt woont, dit valt altijd de overleggen.

Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, rust en regelmaat een belangrijke plaats innemen en gezelligheid, plezier en ontwikkeling ook absoluut niet vergeten mogen worden! Dus tijdens vaste eetmomenten gezellig aan tafel zitten, liedjes zingen, boekjes lezen, wandelingen maken, spelen (zowel binnen als buiten) en vooral niet te vergeten: knutselen! Dit vind ik altijd erg leuk om met de kinderen te doen en dan vooral werken met thema's, dus met Moederdag, Vaderdag, feestdagen, seizoenen, enzovoort! Op loopafstand van mijn huis ligt een boerenschuur met dieren en ook is er voldoende mogelijkheid om heerlijk te wandelen in de buurt.

Ik heb nog plek op de dinsdag (hele dag), woensdag ('s middags), donderdag (hele dag) en vrijdag (hele dag).

Mocht u een gezellige, lieve en verantwoordelijke gastouder zoeken, neem dan gerust contact op om eens kennis te maken samen met uw kind(eren)!

Hopelijk tot ziens!

Groeten,
Emeralda

Neem contact op