Gastouders Zevenhuizen

Zevenhuizen, Gastouder Emeralda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: di wo (mid) do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Zevenhuizen

 Invalpool:  ja

Lieve ouders,

Mijn naam is Emeralda, ik woon in Zevenhuizen (GR). Ik heb mijn diploma Helpende Welzijn, ook ben ik in het bezit van een Kinder EHBO diploma.

Ik ben nu ruim 10 jaar gastouder en heb ervaring met alle leeftijden. Ik kan kinderen zowel bij mij thuis opvangen, maar ook kan ik oppassen bij de vraagouder zelf als deze redelijk in de buurt woont, dit valt altijd de overleggen.

Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, rust en regelmaat een belangrijke plaats innemen en gezelligheid, plezier en ontwikkeling ook absoluut niet vergeten mogen worden! Dus tijdens vaste eetmomenten gezellig aan tafel zitten, liedjes zingen, boekjes lezen, wandelingen maken, spelen (zowel binnen als buiten) en vooral niet te vergeten: knutselen! Dit vind ik altijd erg leuk om met de kinderen te doen en dan vooral werken met thema's, dus met Moederdag, Vaderdag, feestdagen, seizoenen, enzovoort! Op loopafstand van mijn huis ligt een boerenschuur met dieren en ook is er voldoende mogelijkheid om heerlijk te wandelen in de buurt.

Ik heb nog plek op de dinsdag (hele dag), woensdag ('s middags), donderdag (hele dag) en vrijdag (hele dag).

Mocht u een gezellige, lieve en verantwoordelijke gastouder zoeken, neem dan gerust contact op om eens kennis te maken samen met uw kind(eren)!

Hopelijk tot ziens!

Groeten,
Emeralda

Neem contact op