Gastouders Winsum

Winsum, Gastouder Leane

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Winsum

 Invalpool

 ja

Hoi allemaal,                           

Ik ben Leane, 30 jaar en woon in Winsum. Ik woon daar met mijn vriend en 2 zoontjes van 4 en bijna 2. Na een korte periode waarin ik bewust heb gekozen om thuis te zijn bij mijn kinderen wilde ik toch graag weer wat doen. Het liefst iets wat ik altijd leuk heb gevonden, namelijk het werken met kinderen.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat ze zich veilig voelen op de opvang en dat ze er plezier hebben. Ieder kind moet zichzelf kunnen zijn en heeft daar ook de ruimte voor. Niks moet, een hoop mag.

In ons huis is er voldoende ruimte om te kunnen spelen. We hebben een volledig afgesloten tuin waar we heerlijk kunnen rennen, spelen in de zandbak of rondrijden op de trekker of loopauto. We wonen in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Op de hoek is een speeltuin waar we heen kunnen en gaan we de andere kant op kunnen we nog een boswandeling maken.

Ik bied opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. BSO-opvang is mogelijk mits de kinderen op dezelfde school als mijn zoon zitten. Op de volgende dagen is opvang mogelijk:

  • Maandag de gehele dag.
  • Dinsdag de gehele dag.
  • Woensdag tot 13.00u
  • Donderdag de gehele dag.

Tijden zijn in overleg en daarin ben ik flexibel.

Bent u dus op zoek naar een leuke, gezellige, creatieve gastouder en wilt u vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust contact op met mijn consulent. Wie weet zien we elkaar gauw.

Groetjes,
Leane

Neem contact op