Gastouders Wildervank

Wildervank, Gastouder Andrea

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 10 jaar
Adres:

Wildervank

 Invalpool: ja

Ik ben Andrea, ik ben 35 jaar en sinds oktober 2011 moeder van zoon Pim.

Na het afronden van mijn studie SPW4 ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de kinderopvang en in het onderwijs. Als gevolg van het werken in het onderwijs, ben ik de PABO gaan doen. Deze studie heb ik in 2008 afgerond, waarna ik vijf jaar met veel plezier als leerkracht aan het werk ben geweest. Omdat ik het invallen in het onderwijs lastig te combineren vond met het moederschap heb ik in 2014 besloten om als gastouder aan de slag te gaan.

De opvang is gevestigd in een tussenwoning in Wildervank. De kinderen verblijven in een ruime woonkamer met voldoende (wisselend) speelgoed. Voor de kinderen die nog slapen is er een aparte slaapruimte. Verder is er een volledig afgesloten, ruime tuin aanwezig waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Doordat ik maximaal 4 kinderen opvang, kan ik uw kind de aandacht geven die het verdient. Wanneer het weer het toelaat, ben ik veel buiten met de kinderen. Ik ga regelmatig met de kinderen wandelen, bij mooi weer gaan we bootjes kijken in het Oosterdiep. Ook knutsel ik regelmatig met de kinderen die dit willen. En als de kinderen oud genoeg zijn om te helpen in de keuken, bakken we regelmatig koekjes of cupcakes.

Wellicht tot ziens!

Groetjes,

Andrea 

Neem contact op