Gastouders Stadskanaal

Stadskanaal, Gastouder Nienke

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Stadskanaal

 Invalpool:  ja

Beste ouder(s),

Mijn naam is Nienke en ik werk als gastouder in Stadskanaal. Samen met mijn man Pascal, dochters (Julia 2016 en Emily 2019) wonen wij in een boerderij. 

In mijn gastouderopvang staat het kind centraal, hier kan een kind gewoon kind zijn en zich ontwikkelen in zijn eigen tempo in een liefdevolle en huiselijke omgeving. Rust, reinheid en regelmaat is daarom belangrijk zodat de kinderen de kans krijgen alle activiteiten en gebeurtenissen rustig te verweken, door de kleinschalige opvang kan ik dit ook bieden. 

Een uitdagende speel-/leeromgeving staat centraal zodat kinderen in alle vrijheid kunnen ontdekken op een spelende manier. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier thuis voelen en hier veilig kunnen “vallen en opstaan.”

Ik hecht veel waarde aan gezonde voeding en biedt daarom ook een zoveel mogelijke suikervrije opvang aan, maar af en toe bakken wij graag iets lekkers zodat de kinderen hier thuis van kunnen eten. 

Mijn opvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 - 18.00 uur (tijden kunnen in overleg). Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en in vakanties van 0 tot 12 jaar. 

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met mijn consulent!

Met vrolijke groet,

Nienke

Neem contact op