Gastouders Roden

Roden, Gastouder Fionna

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Ik ben Fionna, 35 jaar, getrouwd met Maarten en samen hebben we vier kinderen. Twee meiden en twee jongens, Marit (12), Tessa (10), Niels (7) en Jort (4). We wonen in Nieuw-Roden.

Ik ben verpleegkundige en werk in de thuiszorg. De combinatie met mijn werk en gezin vind ik op dit moment pittig mede in combinatie met de baan van mijn man, die ook verpleegkundige is. We werken beide onregelmatige diensten. Dit heeft mij doen besluiten om te gaan beginnen als gastouder. Rust voor mijn eigen gezin, omdat ik dan gewoon thuis ben in combinatie met het opvangen van kindjes tussen de 0 en 4 jaar in een warme huiselijke sfeer.

Ik bied de kindjes een warme, gezellige en veilige plek waar gespeeld geknutseld en geknuffeld kan worden.

Ik hou ervan om buiten te zijn met de kinderen, lekker in de tuin te spelen en te tuinieren. We hebben konijntjes waar mee geknuffeld kan worden.

Binnen is er voldoende verantwoord speelgoed, zoals blokken, duplo een keukentje en winkeltje. En knutselen vind ik zelf erg leuk dus dat zal ik ook zeker doen met de kinderen, zodra ze daar aan toe zijn.

Er zijn ledikantjes aanwezig zodat de kleintjes een slaapje kunnen doen en een box en kinderstoel voor de baby's zodat die ook veilig kunnen spelen.

Ik bied erg ruimte openingstijden en kan in principe de hele week oppassen. Ook s’avonds is in overleg mogelijk.

Ik heb heel veel zin om als gastouder aan de slag te gaan. Wie weet tot ziens.

Wilt u vrijblijvend kennismaken, neemt u dan contact op met mijn consulent!

 

Groetjes,
Fionna

Neem contact op

Roden, Gastouder Hannie

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Hannie, 40 jaar en ik woon in Roden. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen van 13, 11 en 7 jaar. We hebben een hond en poes als huisdier en mijn hobby's zijn lezen en schilderen.

Na 21 jaar in de zorg te hebben gewerkt ga ik vanaf 1 januari 2018 beginnen als gastouder voor Gastouderland. Ik wil graag kinderen gaan opvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij mij thuis.

Veiligheid en gezelligheid vind ik erg belangrijk, zo gebruik ik aerosleep in de bedjes en werk ik met camera's om ze goed in de gaten te kunnen houden als ze liggen te slapen.

Wandelen, boekjes lezen of samen spelen vind ik erg leuk of we doen eens een iets met een thema. Het bos en de kinderboerderij zijn op loopafstand of gewoon een boodschapje doen is nog dichterbij. Mijn achtertuin is goed afgesloten zodat de kinderen er veilig kunnen spelen.

Ik ben alle doordeweekse dagen beschikbaar van 7-19 uur, of anders in overleg.

Tot ziens!

Groetjes,
Hannie

Neem contact op

Roden, Gastouder Barbara

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Hallo,

Ik ben Barbara, 30 jaar en samenwonend met mijn man Frank. We hebben samen 2 kinderen, onze zoon Beau van 5 (dec 2011) en onze dochter Zoëy van ruim 4 maand (okt 2016). We wonen in een kind vriendelijke wijk van Roden met veel speeltuinen in de buurt en waar alleen bestemmingsverkeer komt.

Ik ben dol op kinderen en gastouder zijn doe ik dan ook met heel mijn hart. Wat is voor mij belangrijk als gastouder... Dat uw kind warm en liefdevol word opgevangen en dat het zich op zijn of haar gemak voelt. Iedereen is anders en ontwikkelt zich op zijn eigen unieke manier en tempo en daar moet dan ook de ruimte voor zijn. Het is belangrijk dat u als ouder uw kind met een gerust hart brengt en prettig vertrekt richting uw werk, het gaat tenslotte om uw meest kostbare bezit!

De dagen in mijn opvang zijn gevuld met gezelligheid, plezier, spelletjes, knutselen, wandelen of bijvoorbeeld peuter en kleuterdans, waar onze aparte speelkamer zich perfect voor leent, maar ook boekjes (voor) lezen op de bank of even relaxen hoort er zeker bij. Voor de oudere kinderen is er voldoende gelegenheid om evt huiswerk te maken, een spel spelen op de wii of om lekker naar buiten te gaan voor sport en spel.

Van ieder kind houd ik een oppasschrift bij waar ik elke oppasdag inschrijf hoe de dag verlopen is. Dit schrift neemt u mee naar huis zodat u het rustig kunt doorlezen en u neemt het de volgende oppasdag weer mee terug.
Elk kind heeft zijn of haar eigen bewaarmapje waar mooie tekeningen, trotsmomentjes of leuke foto's in komen waar ik dan een verhaaltje bij schrijf, deze krijgt u 1 a 2 keer ( ligt aan de hoeveelheid werkjes en foto's ) per jaar mee naar huis en mag u houden.

De opvang locatie is 100% goedgekeurd door de GGD en voldoet aan alle eisen zodat uw kind veilig kan spelen en slapen. Ik ben in het bezit van het juiste diploma en een geldig ehbo diploma. Ik sta ingeschreven bij het LRKP.
Tijdens de slaapmomenten maak ik gebruik van een zeer goede storingsvrije babyfoon, goeie bedjes en bedlinnen en neem ik regelmatig een kijkje bij uw kostbaarste bezit !

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 07:00 uur t/m 19:00 uur en ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar want ook voor uw schoolgaande kinderen wilt u de juiste opvang.

U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen en nader kennis te maken.

Tot ziens!

Groetjes Barbara

Neem contact op

Roden, Gastouder Marian

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Marian. Ik ben sinds januari 2012 gastouder.

Tijdens mijn opleiding Helpende Welzijn heb ik stage gelopen in verschillende kinderdagverblijven. Dat vond ik erg leuk maar ik miste de één op één aandacht die ik zo belangrijk vind voor kinderen. Na een aantal jaren gewerkt te hebben met ouderen, trok het werken met kinderen me steeds meer aan. Na de geboorte van ons tweede kindje heb ik bewust gekozen om te stoppen met het werk en zelf als gastouder aan de slag te gaan. Dit is goed te combineren is met mijn eigen kinderen, ze vinden het erg gezellig als hier ook andere kinderen zijn.

Er kan hier heerlijk gespeeld worden. Ik knutsel geregeld met de kinderen, vier hun verjaardagen, versier onze speelkamer n.a.v. verschillende thema’s bijv. de seizoenen en feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst. Elk jaar vieren we Sinterklaas met alle kinderen en ouders.

Ik ben getrouwd met Henk, die werkt in de autoschadebranche. We hebben samen drie kinderen, twee meiden en één jongen. Ons huis is kindvriendelijk ingericht, we hebben een speciale speelkamer die aan de huiskamer vast zit. Ook hebben we een knutseltafel in de woonkamer waar de kinderen onbeperkt kunnen, kleuren, knippen en plakken. Ook is buiten spelen geen probleem, alles is afgesloten en er is genoeg vertier in de tuin.

Mijn gastouderopvang is open op maandag t/m vrijdag van 7.00-18.00 uur. Ook in de schoolvakanties kunnen de kinderen komen. Tijdens de zomervakantie wordt met de ouders overlegd wanneer opvang mogelijk is. Ik bied buitenschoolse opvang voor kinderen die naar CBS De Hoeksteen gaan en in overleg voor kinderen van het Valkhof.

Komt u kennismaken?

Groetjes,

Marian 

Neem contact op