Gastouders Roden

Roden, Gastouder Rianne

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Rianne. Samen met mijn man en ons samengesteld gezin ( waarvan onze gezamenlijke dochter van 1,5 jaar) wonen we in Roden. We hebben een ruim en licht huis met een kindvriendelijke en besloten tuin. Meerdere speeltuintjes zijn op loopafstand.

Ik heb 17 jaar met heel veel plezier op een kinderdagverblijf gewerkt (0-4 jaar). In mei 2021 heb ik besloten om als gastouder verder te gaan. Hier wil ik nog meer werken vanuit mijn eigen visie en ervaring. De gastouderopvang is kleinschalig waardoor ik meer aandacht heb   voor de verzorging en ontwikkeling van de kinderen. Kijken naar de behoefte van elk kind en hier op inspelen. Dit was ook  wat ik miste op het KDV waar ik werkzaam was. Ik bied een warme en huiselijke sfeer met een gezamenlijk dagritme en activiteiten.

De eetmomenten vind ik erg belangrijk, met daarbij gezonde en afwisselende voeding als leidraad.  Waarbij ik de trends en ontwikkelingen op dit gebied volg. Het eerste levensjaar bied ik standaard een warme ( verantwoorde) maaltijd aan. Na het eerste levensjaar bied ik dit op aanvraag aan.

Goed contact met ouders vind ik erg belangrijk en ervaar ik als basis om goede zorg aan uw kind te kunnen bieden. Vanuit hier kan ik uw kind een veilige en vertrouwde plek bieden om zich te kunnen ontwikkelen.

Gastouderopvang Hazeltje is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00.

U bent altijd welkom om langs te komen voor een eerste indruk!      

Of neem een kijkje op de website: www.gastouderhazeltje.nl

Groetjes,
Rianne

Neem contact op

Roden, Gastouder Marian

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Marian en ben getrouwd met Henk en wij hebben samen 3 kinderen Amber (2009), Ruben (2010) en Mirthe (2013). Ook hebben we een hond en kat.

Tijdens mijn opleiding Helpende Welzijn heb ik veel stage gelopen op kinderdagverblijven, dat was erg leuk en daar is dan ook de liefde voor het werken met kinderen begonnen. Alleen miste ik dat je daar niet zoveel tijd hebt voor het 1 op 1 contact hebt met de kinderen wat ik erg belangrijk vind in de opvang: Dat de kinderen gezien worden.

Na mijn opleiding heb ik eerst een aantal jaren met ouderen gewerkt, maar het werken met kinderen trok mij toch weer aan, toen ik zelf moeder werd. En ben na de geboorte van onze zoon bewust gestopt met mijn werk wat ik toen deed en ben ik begonnen als gastouder. Doe dit werk sinds 2012 elke dag met veel plezier en liefde.

Ons huis is kindvriendelijk ingericht, ook hebben we een speelkamer die grenst aan onze woonkamer en keuken. Daar kunnen de kinderen heerlijk spelen en alles ontdekken. Voor elke leeftijd is er speelgoed. We hebben een grote eettafel waar we volop knutselen. In ons creatieve gezin word er elke dag wel geknutseld en knutselen de oppaskindjes gezellig mee. Ook hier is er voor elke leeftijd verschillende knutselmaterialen.

We hebben een mooie afgesloten tuin waar een zandbak en speelhuisje staat. We hebben loopfietsen, stepjes, trekkers en andere leuke dingen om in de tuin te doen. We wonen ook vlak bij een speeltuintje waar we ook, als het kan, kunnen spelen. 

We vieren hier de verjaardagen van de kindjes, knutselen voor vader/moederdag of maken een leuk werkje dat in het teken staat van het seizoen en wordt er veel aandacht besteed aan Kerst en uiteraard Sinterklaas, dat hier ook elk jaar gevierd wordt.

Mijn opvang is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00. In de schoolvakanties bied ik ook opvang als dat nodig is. In overleg is er veel mogelijk. VSO-BSO is in overleg bij mij ook mogelijk.

Neem contact op

Roden, Gastouder Fionna

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Ik ben Fionna, 35 jaar, getrouwd met Maarten en samen hebben we vier kinderen. Twee meiden en twee jongens, Marit (12), Tessa (10), Niels (7) en Jort (4). We wonen in Nieuw-Roden.

Ik ben verpleegkundige en werk in de thuiszorg. De combinatie met mijn werk en gezin vind ik op dit moment pittig mede in combinatie met de baan van mijn man, die ook verpleegkundige is. We werken beide onregelmatige diensten. Dit heeft mij doen besluiten om te gaan beginnen als gastouder. Rust voor mijn eigen gezin, omdat ik dan gewoon thuis ben in combinatie met het opvangen van kindjes tussen de 0 en 4 jaar in een warme huiselijke sfeer.

Ik bied de kindjes een warme, gezellige en veilige plek waar gespeeld geknutseld en geknuffeld kan worden.

Ik hou ervan om buiten te zijn met de kinderen, lekker in de tuin te spelen en te tuinieren. We hebben konijntjes waar mee geknuffeld kan worden.

Binnen is er voldoende verantwoord speelgoed, zoals blokken, duplo een keukentje en winkeltje. En knutselen vind ik zelf erg leuk dus dat zal ik ook zeker doen met de kinderen, zodra ze daar aan toe zijn.

Er zijn ledikantjes aanwezig zodat de kleintjes een slaapje kunnen doen en een box en kinderstoel voor de baby's zodat die ook veilig kunnen spelen.

Ik bied erg ruimte openingstijden en kan in principe de hele week oppassen. Ook s’avonds is in overleg mogelijk.

Ik heb heel veel zin om als gastouder aan de slag te gaan. Wie weet tot ziens.

Wilt u vrijblijvend kennismaken, neemt u dan contact op met mijn consulent!

 

Groetjes,
Fionna

Neem contact op

Roden, Gastouder Hannie

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Roden

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Hannie, 40 jaar en ik woon in Roden. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen van 13, 11 en 7 jaar. We hebben een hond en poes als huisdier en mijn hobby's zijn lezen en schilderen.

Na 21 jaar in de zorg te hebben gewerkt ga ik vanaf 1 januari 2018 beginnen als gastouder voor Gastouderland. Ik wil graag kinderen gaan opvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij mij thuis.

Veiligheid en gezelligheid vind ik erg belangrijk, zo gebruik ik aerosleep in de bedjes en werk ik met camera's om ze goed in de gaten te kunnen houden als ze liggen te slapen.

Wandelen, boekjes lezen of samen spelen vind ik erg leuk of we doen eens een iets met een thema. Het bos en de kinderboerderij zijn op loopafstand of gewoon een boodschapje doen is nog dichterbij. Mijn achtertuin is goed afgesloten zodat de kinderen er veilig kunnen spelen.

Ik ben alle doordeweekse dagen beschikbaar van 7-19 uur, of anders in overleg.

Tot ziens!

Groetjes,
Hannie

Neem contact op