Gastouders Peize

Peize, Gastouder Janna

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma wo do
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Hallo,

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Janna. Ik ben een zorgzame moeder en houd van gezelligheid, knutselen, spelletjes en muziek. Maar ook het verzorgende aspect vind ik prachtig!

Als moeder van 2 lieve kinderen (10 en 8 jaar) weet ik als geen ander hoe belangrijk goede opvang is! Je belangrijkste bezit, daar wil je dan ook het beste voor. Dit is een van de redenen waarom ik ervoor heb gekozen om als gastouder te gaan werken. Kleinschalige kinderopvang bieden zodat de kinderen alle aandacht kunnen krijgen die ze nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen in een huiselijke maar bovenal vertrouwde omgeving,

Iets wat ik u zeker kan bieden!

Ik heb 19 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ongeveer 15 jaar op een babygroep en 4 jaar op een peuter/kleuter groep en heb dit werk altijd met veel plezier gedaan en ook veel plezier terug ontvangen van alle kinderen. Ook heb ik tijdens mijn jaren als pedagogisch medewerker vele cursussen gevolgd. Door de toen vele veranderingen binnen de kinderopvang heb ik uiteindelijk besloten om als gastouder aan het werkt te gaan en de kinderen de aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen! Dit prachtige werk doe ik nu 3,5 jaar.

Mijn gastouderopvang is gevestigd in Peize. Wij wonen in een rustige kinderrijke (nieuwbouw)wijk. Geen doorgaande weg dus ook weinig verkeer. In de omgeving zijn vele speeltuintjes en het is op loopafstand van het centrum en de basisscholen. In het centrum is ook een Hertenkamp, erg leuk om met de kinderen een bezoekje te brengen.

Ik hoop u zo een leuke indruk te hebben gegeven en kijk er naar uit om op uw kind(eren) te mogen passen. Neemt u voor meer informatie gerust contact met mij op of met mijn consulente.

Vriendelijke groetjes,
Janna

Neem contact op

Peize, Gastouder Adri

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Adri is een zeer ervaren gastouder. Zij werkt al 24 jaar met kinderen en doet dit nog steeds met veel plezier. Adri is vriendelijk, sociaal en flexibel.

Ze woont samen met haar man Albert en hond Mickey van bijna 10 jaar. 

De opvang ligt aan een rustige straat en de achtertuin is geheel omheind zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Adri hanteert ruime openingstijden en kinderen zijn vijf dagen per week welkom! 


Neem contact op

Peize, Gastouder Anita

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 7 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Anita, sinds 1999 getrouwd  en moeder van twee kinderen Cecil (4-2000) en Stefan (9-2002).

In januari 2004 ben ik als Gastouder begonnen, eerst 1 oppaskindje toen nog samen met mijn zoon Stefan. Niet lang daarna kwamen er al snel een paar kindjes bij en het bevalt me zo goed, dat we in 2006 zijn verhuisd naar een ruime woning met grote aparte speelruimte aan de Poelakkers in Peize vanuit daar is de naam Anita’s SpeelPoel ontstaan.

Sinds 2006 ben ik franchise gastouder en per 28 juni 2010 sta ik officieel ingeschreven als gediplomeerd gastouder.

Anita’s SpeelPoel is een prettige kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer, waarbij gezelligheid, gemoedelijkheid en veel speelplezier voor de kinderen voorop staan. Ik bied opvang aan kinderen van 0-7 jaar, waarbij ook naschoolse opvang voor de broertjes en zusjes die al bij ons in de opvang zitten en de oudste naar de basisschool gaat.

Kinderen krijgen volop aandacht en door de gezellige sfeer voelen de kinderen zich al snel thuis. Er is altijd wel een ander kindje om mee te spelen en al snel maken ze daarbij vriendjes of vriendinnetjes.

Spelen doen de kinderen volop in Anita’s SpeelPoel. Hiervoor hebben we een ruime aparte speelkamer gecreëerd speciaal voor de kinderopvang. Hygiëne vind ik erg belangrijk, waarbij ieder kind dan ook zijn bedje en aparte slaapplek heeft. Er is dan ook een gezellig ingerichte speelkamer volledig ingericht voor de kinderen die zich er thuis moeten voelen. Er is volop speelgoed voor kinderen in alle leeftijdscategorieën (0-7jaar).

Anita’s SpeelPoel is o.a. ingericht met een leuk speelhuis, een 5 persoons- legotafel en ruimte genoeg over om lekker te spelen op het speelkleed, verstoppertje te spelen, leuk te verkleden of met de poppenwagentjes rond te lopen. Ook genieten we met mekaar van het samen lezen uit de vele kinderboeken.

Natuurlijk wordt er ook  dagelijks  veel geknutseld en getekend aan de ruime achter tafel, zodat de kinderen ook lekker creatief bezig zijn. Jaarlijks ondergaat de speelkamer meerdere metamorfoses (Kerst-Pasen-Elf november en natuurlijk Sinterklaas) en worden ook ouders en kinderen niet vergeten.

Behalve binnenspelen gaan we ook veelal naar buiten. Onze tuin is erg ruim, volop gras en beschikt over voldoende speelgelegenheden.

Een groot kindvriendelijk speeltoestel met allerlei bijbehorende speel attributen w.o. klimladder, klimwand, glijbaan, piratenstuur, verrekijker etc is natuurlijk harstikke leuk. Hieronder een waterboot, waarbij vooral bij warm weer mee wordt gespeeld. Op het grasveld kunnen ze zich helemaal uitleven met skippybal, hoelahoep, touwtjespringen of lekker bellenblazen.

Mocht dit alles nog niet genoeg zijn, dan hebben we ook nog een overdekte schuur met diverse (loop) auto’s, tracktoren en loopfietsjes om lekker achter elkaar aan te rijden.

Frisse lucht is heerlijk en daarom wordt er dagelijks dan ook volop gewandeld met zijn allen in de grote 6-persoon-Buggy. We wonen op loopafstand van de Onlanden en bosplan. We  wandelen ook vaak naar het hertenkampje, waar we gezamenlijk de hertjes en eendjes voeren. Soms wandelen we dan ook langs de bakker of halen we een kindje op van de peuterspeelzaal of school. 

Anita’s SpeelPoel is dagelijks geopend van maandag tot en met donderdag, vanaf s’ochtends 7.00 tot s’avonds 18.00 uur.

Mocht het een dag toch tegenzitten en uitlopen, een dag ruilen of extra opvang, dan is dit vaak geen enkel probleem en is er in goed overleg heel veel mogelijk.

Wilt u met mij kennismaken? Neem dan contact op met mijn consulent Marion. 

 

Neem contact op

Peize, Gastouder Joanne

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Hoi ouders,

Mijn naam is Joanne (1984) en ik woon samen met Anton, onze dochters Roos (2011) en Annabel (2013) en onze hond, katten en kippen in een sfeervolle oude woning met grote tuin in het centrum van Peize. In de zomer van 2019 is onze schuur verbouwd en in september 2019 heb ik de deuren van mijn gastouderopvang geopend.

Mijn openingstijden zijn: Maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag is de opvang gesloten.

Rust, aandacht, veel buiten zijn, dieren, gezond eten en een gezellige sfeer staan bij mij centraal. 

Ik vind kinderen zo puur, enthousiast en grappig. Ik lever graag een positieve bijdrage aan hun ontwikkeling en wil ze helpen zelfverzekerd op te groeien. Ik heb alle diploma's om gastouder te zijn op zak en heb ruime oppaservaring.

Bij mij in de opvang, is je kindje veel buiten. Buiten gaan ze op ontdekking in een grote veilige tuin en zijn ze omringd door natuur en dieren. Je kindje speelt buiten in de zandbak, modderkeuken, speelhuisje met glijbaan en schommel of we voeren samen de grappige kippen. Er is altijd wel iets te beleven!

Eten is een gezellig moment. Je kindje eet lekkere en gezonde (veelal biologische) voeding wat deels uit de grote moestuin komt. Soms gaan we samen eten plukken en je kindje mag veel zelf doen aan tafel. 

Ik begrijp dat je je kindje met een gerust hart wilt kunnen achterlaten. Samen bespreken we wat fijn werkt voor je kindje en ik geef hem of haar de oprechte aandacht die het nodig heeft. We maken vooral veel lol! De kinderen mogen lekker vies worden en ook met minder goed weer trekken we laarzen en overal aan en gaan we op ontdekking buiten.

Er is volop keuze om te spelen. Een schattig poppenhoekje, bouwen met legoblokken, een trein en een tekenhoekje om mooie creaties te maken voor thuis. Samen dansen, zingen en lezen we of doen we een spelletje.

Zoek jij voor je kindje een gezonde omgeving met gezonde voeding, natuur om ze heen vol met dieren, de ruimte om te ontdekken in een veilige sfeervolle omgeving en een warme professionele gastouder met oprechte aandacht voor ieder kindje? Voel je welkom om langs te komen en kennis te maken!

Groetjes,
Joanne

Neem contact op

Peize, Gastouder Titia

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: di do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 5 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Titia (1977), samen met mijn man Marco en zonen Tim (2002) en Lars (2005), en onze poezen woon ik net buiten Peize op een hele fijne plek. Hier heb ik in onze schuur mijn gastouderopvang.

Na ruim 18 jaar met veel liefde en aandacht voor mijn eigen jongens te hebben gezorgd en daarnaast in het basisonderwijs te hebben gewerkt, ben ik in 2017 met mijn opvang begonnen. In mijn eigen ruimte en omgeving en met mijn eigen ideeën wil ik er voor het jonge kind zijn. Zodat zij zich in alle rust en ruimte mogen ontwikkelen, wanneer jullie als ouders er even niet voor ze kunnen zijn.

De opvangruimte is een soort tweede thuis voor de kinderen én voor mij. Want als gastouder ben ik in ons tweede huis wat helemaal is ingericht op het gastouderschap en het jonge kind. Ook onze tuin draagt hieraan bij met ruim 3000 vierkante meter ontdekplezier. Een paradijs voor jong en oud. Ik houd veel van de natuur en het buiten zijn en ben daarom veel met de kinderen buiten op ontdekking. In onze tuin is een hele boel te ontdekken voor de kinderen. We hebben een grote moestuin, zwemvijver met kikkers en salamanders, een grote speelruimte met schommel, trampoline, grote zandspeelplaats met speelhuis, picknickruimte en natuurlijk veel gras om lekker op te spelen. Verder zijn er bomen, struiken en veel spannende ontdekplekjes voor kinderen.

Mijn visie is dat kinderen vooral horen te spelen en dat wij als volwassen de randvoorwaarden horen te creëren. In de opvangruimte is volop ruimte voor de kinderen om heerlijk te spelen. Er is vooral veel houten speelgoed en mooie natuurlijke materialen. Maar ook ruimte om samen heerlijk een boekje te lezen en te zingen met elkaar aan tafel of op de bank.  Aan tafel kunnen de kinderen vrij tekenen en creatief bezig zijn. Ik ben als mens geïnspireerd door de antroposofie en kijk vanuit die gedachte naar kinderen, ook volg ik daarbij de seizoenen. Reggio Emilia inspireert mij ook op het creatieve en kunstzinnige vlak. Bij mij worden geen kant en klaar werkjes gemaakt maar mogen de kinderen vrij experimenteren met materialen en hun eigen mogelijkheden.

Aan de hoge tafel wordt samen met de kinderen gegeten en gedronken en is er ruimte om met mij samen een puzzel te maken of een spelletje te spelen.  Ik maak zoveel mogelijk gebruik van biologisch verantwoorde producten en maak regelmatig met de kinderen brood of iets lekkers, waarbij bramen- en bessenplukken en jam maken erg favoriet is. Regelmatig zijn we in de moestuin met elkaar.

Baby’s hebben een speciale plek bij mij en mijn inspiratie komt van Emmi Pikler en Karin Polak. Ik vertrouw op de natuurlijke drang van baby’s en kinderen om zich te ontwikkelen en ben daarin zelf voorwaardescheppend. Je ziet dit ook terug in het speelgoed dat wordt gebruikt. Verder heb ik veel aandacht en zorg voor de dagelijkse verzorging en kijk daarbij wat het kind van mij nodig heeft

Omdat ik het belangrijk vind dat jonge kinderen in hun eigen ritme en tempo zich kunnen ontwikkelen, vang ik alleen kinderen van 0 tot 5 jaar op. Ik heb hierdoor geen verplichtingen en hoef nergens met de kinderen naar toe. De locatie is gevarieerd genoeg voor kinderen en biedt alle ruimte die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Voel je welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Wie weet tot snel!

Groetjes Titia

Neem contact op