Gastouders Peize

Peize, Gastouder Joanne

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Hoi ouders,

Mijn naam is Joanne (1984) en ik woon samen met Anton, onze dochters Roos (2011) en Annabel (2013) en onze hond, katten en kippen in een sfeervolle oude woning met grote tuin in het centrum van Peize. In de zomer van 2019 is onze schuur verbouwd en in september 2019 heb ik de deuren van mijn gastouderopvang geopend.

In de zomer van 2019 wordt onze schuur verbouwd en in september 2019 open ik de deuren van mijn gastouderopvang.

Mijn openingstijden zijn: Maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag is de opvang gesloten.

Rust, aandacht, veel buiten zijn, dieren, gezond eten en een gezellige sfeer staan bij mij centraal. 

Ik vind kinderen zo puur, enthousiast en grappig. Ik lever graag een positieve bijdrage aan hun ontwikkeling en wil ze helpen zelfverzekerd op te groeien. Ik heb alle diploma's om gastouder te zijn op zak en heb ruime oppaservaring.

Bij mij in de opvang, is je kindje veel buiten. Buiten gaan ze op ontdekking in een grote veilige tuin en zijn ze omringd door natuur en dieren. Je kindje speelt buiten in de zandbak, modderkeuken, speelhuisje met glijbaan en schommel of we voeren samen de grappige kippen. Er is altijd wel iets te beleven!

Eten is een gezellig moment. Je kindje eet lekkere en gezonde (veelal biologische) voeding wat deels uit de grote moestuin komt. Soms gaan we samen eten plukken en je kindje mag veel zelf doen aan tafel. 

Ik begrijp dat je je kindje met een gerust hart wilt kunnen achterlaten. Samen bespreken we wat fijn werkt voor je kindje en ik geef hem of haar de oprechte aandacht die het nodig heeft. We maken vooral veel lol! De kinderen mogen lekker vies worden en ook met minder goed weer trekken we laarzen en overal aan en gaan we op ontdekking buiten.

Om goed te kunnen bijkomen van alle indrukken slaapt je kindje op een rustige plek binnen of buiten. We hoeven nergens heen dus slapen kan op elk gewenst moment.

Er is volop keuze om te spelen. Een schattig poppenhoekje, bouwen met legoblokken, een trein en een tekenhoekje om mooie creaties te maken voor thuis. Samen dansen, zingen en lezen we of doen we een spelletje.

Zoek jij voor je kindje een gezonde omgeving met gezonde voeding, natuur om ze heen vol met dieren, de ruimte om te ontdekken in een veilige sfeervolle omgeving en een warme professionele gastouder met oprechte aandacht voor ieder kindje? Voel je welkom om langs te komen en kennis te maken!

Groetjes,
Joanne

Neem contact op

Peize, Gastouder Titia

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: di do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 5 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Titia, ik ben getrouwd en moeder van twee jongens, 12 en 15 jaar oud.

Sinds 2015 wonen we net buiten Peize op een schitterende locatie. Na 2 jaar hard werken is onze ruimte zover klaar dat ik kan beginnen met mijn passie;  het zorgen, spelen en delen in de ontwikkeling van het jonge kind. En daarmee is mijn gastouderschap een feit.

Na ruim 15 jaar met veel liefde en aandacht voor mijn eigen jongens te hebben gezorgd en daarnaast in het basisonderwijs te hebben gewerkt, is voor mij het moment aangebroken om thuis aan de slag te gaan. In mijn eigen ruimte en omgeving en met mijn eigen ideeën wil ik er voor het jonge kind zijn. Zodat zij zich in alle rust en ruimte mogen ontwikkelen, wanneer jullie als ouders er even niet voor ze kunnen zijn.

Een tweede thuis voor de kinderen én voor mij. Want ik ben gastouder in ons tweede huis wat helemaal is ingericht op het gastouderschap en het jonge kind. Ook onze tuin draagt hieraan bij met ruim 3000 vierkante meter ontdekplezier. Een paradijs voor jong en oud. Ik houd veel van de natuur en het buiten zijn en zal daarom veel met de kinderen buiten op ontdekking gaan. In onze tuin is een schommel, trampoline, grote zandspeelplaats en picknickruimte en natuurlijk veel gras om lekker op te spelen. Verder zijn er bomen, struiken en veel spannende ontdekplekjes voor kinderen. Ook hebben we 2 lieve poezen en kippen in de tuin lopen. In het najaar komt er nog een speelhuis in de tuin. Al met al een fijne plek om te zijn.

Mijn visie is dat kinderen vooral horen te spelen en dat wij als volwassen de randvoorwaarden horen te creëren. In de opvangruimte is volop ruimte voor de kinderen om heerlijk te spelen. Er is vooral veel houten speelgoed en mooie natuurlijke materialen. Maar ook ruimte om samen heerlijk een boekje te lezen en te zingen met elkaar. Aan de kindertafel kunnen de kinderen vrij tekenen en knutselen. Ik ben als mens geïnspireerd door de antroposofie en kijk vanuit die gedachte naar kinderen, ook volg ik daarbij de seizoenen.  Reggio Emilia inspireert mij ook op het creatieve en kunstzinnige vlak. Bij mij worden geen kant en klaar werkjes gemaakt maar mogen de kinderen vrij experimenteren met materialen.

Aan de hoge tafel wordt samen met de kinderen gegeten en gedronken en is er ruimte om met mij samen een puzzel te maken of een spelletje te spelen.  Ik maak zoveel mogelijk gebruik van biologisch verantwoorde producten en maak regelmatig met de kinderen brood of iets lekkers, waarbij bramenplukken en jam maken erg favoriet is.

Baby’s hebben een speciale plek bij mij en mijn inspiratie komt van Emmi Pikler en Karin Polak. Ik vertrouw op de natuurlijke drang van baby’s en kinderen om zich te ontwikkelen en ben daarin zelf voorwaardescheppend. Je ziet dit ook terug in het speelgoed dat wordt gebruikt. Verder heb ik veel aandacht en zorg voor de dagelijkse verzorging en kijk daarbij wat het kind van mij nodig heeft. Graag draag ik baby’s en dreumesen in een draagzak.

Omdat ik het belangrijk vind dat jonge kinderen in hun eigen ritme en tempo zich kunnen ontwikkelen, vang ik alleen kinderen van 0 tot 5 jaar op. Ik heb hierdoor geen verplichtingen en hoef nergens met de kinderen naar toe. De locatie is gevarieerd genoeg voor kinderen en biedt alle ruimte die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Voel je welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Wie weet tot snel!

Groetjes Titia

Neem contact op

Peize, Gastouder Janna

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Graag wil ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Janna. Ik ben een zorgzame vrolijke moeder en ik hou van gezelligheid, knutselen, spelletjes en muziek maar ook het verzorgende aspect vind ik prachtig!

Als moeder van 2 kinderen ( 5 en 3 jaar) weet ik als geen ander hoe belangrijk goede opvang is! Je belangrijkste bezit, daar wil je dan ook het beste voor. Dit is een van de redenen waarom ik ervoor heb gekozen om als gastouder te gaan werken. Kleinschalige kinderopvang bieden zodat de kinderen alle aandacht kunnen krijgen die ze nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen in een huiselijke maar bovenal vertrouwde omgeving. Iets wat ik u zeker kan bieden!

Ik heb 19 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Ongeveer 15 jaar op een babygroep en 4 jaar op een peuter/kleutergroep en heb dit met met veel plezier en liefde gedaan en ook terug ontvangen door de kinderen. Ik heb ook vele cursussen gevolgd tijdens mijn jaren als pedagogisch medewerkster. Door de vele veranderingen binnen de kinderopvang heb ik uiteindelijk besloten om als gastouder aan het werk te gaan en de kinderen de aandacht te bieden die ze nodig hebben.

Mijn gastouderopvang is gevestigd in Peize. Wij wonen in een rustig kinderrijke (nieuwbouw)wijk. Geen doorgaande weg dus ook weinig verkeer. In de omgeving zijn veel speeltuintjes en het is op loopafstand van het centrum en de basisscholen. In het centrum is ook een klein hertenkamp, erg leuk om met de kinderen een bezoekje te brengen.

Ik hoop u zo een indruk te hebben gegeven en kijk er naar uit om op uw kind(eren) te mogen passen. 
Neemt u voor meer informatie gerust xontact op met mijn consulent. 

Groetjes,

Janna 

Neem contact op

Peize, Gastouder Adri

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Peize

 Invalpool:  ja

Adri is een zeer ervaren gastouder. Zij werkt al 21 jaar met kinderen en doet dit nog steeds met veel plezier. Adri is vriendelijk, sociaal en flexibel.

De opvang ligt aan een rustige straat en de achtertuin is geheel omheind zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Adri hanteert ruime openingstijden en kinderen zijn vijf dagen per week welkom! 

Er zijn nog plekjes vrij! 

Neem contact op