Gastouders Oldekerk

Oldekerk, Gastouder Hanneke

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Oldekerk

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Hanneke, 51 jaar en ik ben getrouwd met René. Samen hebben we vier volwassen zoons (27,24,21 en 19 jaar). Twee wonen op zichzelf en twee nog thuis. Een is door de week regelmatig van huis i.v.m. zijn werk en de jongste is schoolgaand. 

Zelf heb ik achttien jaar met veel plezier als kraamverzorgster gewerkt. Dit was lastig te combineren met de zorg voor onze vier kinderen en het werk van René. Daarom ben ik gaan werken in de ouderenzorg, m.n. bij een psychiatrisch verpleeghuis in Groningen, waar ik inmiddels al vijftien jaar met veel plezier werk. Vrijwillig oppassen ben ik er altijd naast blijven doen. 

Graag wil ik intensiever met jonge kinderen omgaan. Dat mis ik steeds meer. Daarom heb ik besloten mijn eigen Gastouderopvang te starten en daar heb ik heel veel zin in!

Mijn visie is: Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo. Het is van belang om actief te kijken en te luisteren naar kinderen en hen spelenderwijs te stimuleren in hun eigen mogelijkheden. 

Voor kinderen van nul tot vier jaar wil ik graag een tweede thuis zijn, waar we veel buiten zijn, spelen en zingen, lezen, knutselen en knuffelen. We hebben twee poezen, kippen, vissen en volièrevogels. Er is voldoende speelruimte, zowel binnen als buiten. We wonen aan een bosrijke, doodlopende rustige weg, met een omheinde buitenspeelmogelijkheid. Er is zowel gras als harde ondergrond. Op twintig meter afstand zijn een speeltuintje, een trapveldje, een kabouterbos, een kinderwandelroute, 'Speuren met Abeltje', 'Kikkers en vreemde vogels' en een eendenkooigebied. 

Ik bied rust, reinheid en regelmaat. Een dagritme met actieve- en rustmomenten. 

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn kinderen bij mij welkom van 7.00 tot 17.30 uur. 


Dat uw kind ook mijn zorg mag zijn!


Wilt u vrijblijvend komen sfeerproeven? Neemt u dan contact op met mijn consulent Marion! 


Vriendelijke groeten,
Hanneke
Neem contact op