Gastouders Norg

Norg, Gastouder Miranda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: di wo (in overleg) vr za
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Norg

 Invalpool:  ja

Hallo allemaal,

Mijn naam is Miranda (23). Ik heb een paar jaar geleden de opleiding onderwijsassistent niveau 4 afgerond. Ik woon nu bijna 2 jaar samen met mijn vriend Mike in Norg en we hebben het hier onwijs naar ons zin. Wij leven samen met 4 katten, waarvan de kinderen er waarschijnlijk maar 3 gaan zien. De katten lopen in en uit. Maar uiteraard zorg ik ervoor dat mijn opvang altijd schoon is door regelmatig te stofzuigen en te dweilen. 

Ik ben nu 2,5 jaar Nanny aan huis maar vanaf mei 2020 open ik daarnaast mijn eigen gastouderopvang. 

- 0 - 4 jaar
- De opvangdagen zullen zijn:

* Dinsdag 7:00-18:00
* Woensdag in overleg
* Vrijdag 7:00-18:00/18:30
* Zaterdagochtend 6:00-12:00/13:00

- Gezonde voeding. Wij drinken voornamelijk water, thee en melk. Op bijzondere dagen kan er ook iets lekkers gegeten/gedronken worden.
- Warme maaltijden. Ik houd heel erg van koken, dus wil ik op de opvang 's middags warm eten gaan aanbieden waardoor u als ouder na het ophalen meer qualitytime heeft met uw kindje.

- Verantwoord speelgoed. Ik ga werken met houten speelgoed, van de merken; Grimm's, Grapat, Green toys (gerecycled plastic) en Plan Toys.
Maar er zal ook plastic speelgoed aangeboden worden.

- Door de week is mijn minimale afname 8 uur per dag. Dit zorgt er voor dat ik de rust op de groep kan bewaken, zonder dat er de hele dag door kindjes worden opgehaald. 

- Buitenslapen is gezond! Daarom is er in mijn opvang de mogelijkheid om lekker buiten te slapen in een buitenbedje.
Ook heb ik boven twee slaapkamers waar de kinderen kunnen slapen. 

Wij hebben een redelijk grote achtertuin waar de kinderen kunnen schommelen, voetballen en in de zandbak kunnen spelen. De tuin is afgesloten met een schutting en deuren die op slot kunnen.

Ik ben echt een buitenmens, dus ik zal veel in de buitenlucht komen met de kinderen. Er zijn ook veel leuke speeltuinen in de buurt.
Dat kinderen vies worden vind ik dan ook geen enkel probleem. Ik heb veel energie om dingen te ondernemen. Verder heb ik binnen ook veel bezigheden voor de kinderen. Samen puzzels maken, kleien, kleuren, knutselen, met de blokken spelen etc. Ik ben ook dol op zingen en dansen, dus de kinderen zullen veel beweging krijgen.

- Mijn uurtarief is €6,00 per uur. Dit is inclusief: fruit, brood of een warme maaltijd in de middag, gezonde tussendoortjes, drinken en billendoekjes.
Mijn weekend tarief is €7,00 per uur. Luiers en babyvoeding neemt u als ouder zelf mee. 

Ik heb ontzettend veel zin om te gaan beginnen. Kom gerust eens langs om sfeer te proeven! U bent altijd welkom. Wie weet tot snel!

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met mijn consulent Marion op 0645678920.

Groetjes,

Miranda

Neem contact op

Norg, Gastouder Ingrid

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Norg

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Ingrid en ik woon in Norg. Ik ben 37 jaar en moeder van 2 mooie meiden van 10 en 7 jaar.

Ik heb 17 jaar als peuterleidster gewerkt en heb dit met veel plezier gedaan. In deze periode heb ik veel cursussen gedaan waaronder het VVE programma Startblokken en Uk en Puk.
Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Samen knutselen, bakken, spelletjes doen, buiten spelen, gezellig een boekje lezen maar ook het gezellig samen aan tafel zitten te eten.

Ik ben een sociaal en hulpvaardig iemand. Ik kan rustig zijn maar ook zeker wat drukker. Als ik me eenmaal wat voorgenomen heb zal ik alles proberen om het te laten lukken. Ik ben consequent en betrouwbaar. Ik hou van lezen en leuke dingen doen met mijn meiden. Verder ben ik een familiemens.

Het lijkt mij erg leuk om er samen met de kinderen er een leuke en zinvolle opvangtijd van te maken!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met mijn consulent.

Groetjes,
Ingrid

Neem contact op