Gastouders Noordhorn

Noordhorn, Gastouder Ali

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Noordhorn

 Invalpool:  ja

Hallo,

Ik ben Ali. Ik werk al negen jaar met heel veel plezier als gastouder. Mijn gastouderopvang zit op het industrieterrein Mokkenburg, Noordhorn. Dus ik lig heel gunstig op de route voor omgeving Grijpskerk, Niezijl, Noordhorn en Zuidhorn.

Ik zal eerst even meer over mijzelf vertellen. Ik ben 45 jaar en getrouwd met Jannes. Wij hebben samen twee volwassen dochters en hebben een lieve, prachtige kleindochter. Verder hebben wij twee mopshondjes Yoda en Odin en konijn Roosevelt. Wij vinden het heel leuk om leuke uitstapjes te maken met onze kinderen en kleindochter. Verder zijn mijn hobby’s lezen en stijldansen.

Zoals ik had verteld werk ik al lang met veel plezier als gastouder!

Ik ben een actieve gastouder met veel ervaring in het werken met kinderen. Voordat ik als gastouder begon, werkte ik op de Mytylschool in Haren. Daar was ik klassenassistent en verzorgde en ondersteunde de lichamelijk/verstandelijk beperkte leerlingen. Dit heb ik zes jaar gedaan. Dat was heel mooi werk, maar ik wilde graag mijn droom waarmaken. Dat was een eigen kinderopvang starten en werken op mijn eigen manier. Sinds mei 2018 heb ik zelfs mijn eigen ruimte aan huis. Deze is helemaal ingericht voor de kinderen. Ze noemen het hun eigen woonkamer.

Wat ik heel belangrijk vind, is dat mijn opvang voor de kinderen voelt als een tweede thuis. Kinderen kunnen bij mij helemaal zichzelf zijn. Ik werk met het VVE-programma Kiki. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor gastouders. De opleiding hiervoor heb ik gevolgd. De kinderen leren al spelend alle vaardigheden die belangrijk zijn voor hun gehele ontwikkeling.

Verder gebruik ik kindgebaren om mijn woorden te ondersteunen. Kinderen kunnen zich hiermee al makkelijker duidelijk maken, als ze de woorden nog niet kunnen zeggen. Verder leren ze er gemakkelijker door praten.

Buiten spelen doen wij als het even kan iedere dag. Met de bakfiets of bolderwagen gaan wij er regelmatig op uit. Ik knutsel ook graag met de kinderen en ik lees veel voor en zing graag met de kinderen.

Mijn uurprijs is € 5,50. Daarvoor krijgt u het volgende: luiers, eten en drinken, veel persoonlijke aandacht voor uw kind en veel plezier voor uw kind.

Op dit moment heb ik op de volgende dagen weer wat plekjes vrij:

Maandagochtend 1 plek vrij
Woensdag 2 plekken vrij
Vrijdag 4 plekken vrij

Mijn openingstijden zijn:
Maandag t/m donderdag 6.30 - 19.00 uur
Vrijdag 6.30 - 18.00 uur 

Verder is in overleg met mij veel mogelijk. Ik ben ook beschikbaar voor vakantieopvang.

Als u nieuwsgierig bent geworden, neemt u dan gerust contact op met mijn consulent!

Groetjes,
Ali

 

Neem contact op