Gastouders Midwolde

Midwolde, Gastouder Jacoba

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr (za zo) 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Midwolde

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Jacoba, 26 jaar. Ik ben getrouwd met Juliën en samen hebben we 1 zoontje. Wij wonen in het prachtige landelijk gelegen Midwolde, dit ligt tussen Leek en Zuidhorn in. Wij zijn in ongeveer 3 minuten bij de snelweg van Leek.

Sinds oktober 2018 ben ik gastouder. Ik vind het fijn om kinderen iets te mogen leren en lekker met ze te mogen spelen, spelletjes te doen en knus op de bank, boekjes te lezen.

Wij hebben 5 schapen, 2 konijnen, een hond en op dit moment 5 kippen. Daarnaast hebben we een prachtige boomgaard met appelbomen, pruimenbomen, een perenboom en een bessenstruik in groei.

Ik bied kindjes een warme en gezellige plek waar gespeeld mag worden, waar kinderen zichzelf durven te zijn en waar iets geleerd mag worden. Ik vind het erg fijn dat kinderen bij ons lekker veel buiten kunnen spelen. Daarom zal ik in het voorjaar lekker met de kinderen zaadjes gaan poten/zaaien voor een prachtige groentetuin. Als er groenten klaar zijn om geoogst te worden kunnen de kindjes ook iets mee naar huis krijgen.

De volgende dingen die ik belangrijk vind voor de ontwikkeling van uw kind, en waar ik met de kinderen mee aan de slag ga, zijn:

- buiten spelen

- kinderen leren waar groenten en fruit vandaan komt (door in de tuin bezig te gaan)

- Veel wandelen/ fietsen met de bakfiets

- knutselen (ook thema’s zoals Sinterklaas, Kerst, Sint Maarten, etc.)

- voorlezen/liedjes zingen

In ons huis is voldoende ruimte om veilig te kunnen spelen, ook heb ik gepast speelgoed voor de leeftijd van uw kindje. Daarnaast heb ik een buiten-slaaphuisje en ledikantjes waar uw kindje veilig kan slapen. Ook zijn er meerdere boxen aanwezig ( als het mooi weer is ook buiten).

Ik vang van maandag tot en met vrijdag kindjes op. In overleg kan ‘s avonds of in het weekend ook wel een keer.

Op dit moment zit ik even vol met kindjes tussen de 0 en 1 jaar.

Wilt u kennis maken? Neem dan gerust contact op met mijn consulent!

Groetjes,
Jacoba

Neem contact op