Gastouders Midwolde

Midwolde, Gastouder Jacoba

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr (za zo) 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Midwolde

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Jacoba, ik ben 28 jaar en getrouwd met Juliën samen hebben we 2 zoontjes. Wij wonen in Het prachtige landelijk gelegen Midwolde dit ligt tussen Leek en Zuidhorn in. Wij zitten ongeveer 1,5 van  de snelweg bij Leek.

Sinds oktober 2018 ben ik gastouder. Ik vind het fijn om kinderen iets te mogen leren en lekker met ze te mogen spelen, spelletjes doen en knus op de bank boekjes te lezen.

Wij hebben 7 schapen/lammetjes, 1 konijn een hond en 5 kippen. Daarnaast hebben we een prachtige boomgaard met appelbomen, pruimenbomen en een stoofperenboom.

Ik bied kindjes een warme en gezellige plaats waar gespeeld mag worden, waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar iets geleerd mag worden. Ik vindt het erg fijn dat kinderen bij ons lekker veel buiten kunnen spelen.  

Daarnaast ben ik gek op tuinieren en hebben we ook een mooie kas en groententuin. Hier ben ik ook regelmatig te vinden met de kinderen, lekker zaadjes zaaien en plantjes uitpoten. Als er groenten klaar zijn om geoogst te worden kunnen de kindjes ook iets mee naar huis krijgen.

De volgende dingen die ik belangrijk vind voor de ontwikkeling van uw kind, en waar ik met de kinderen mee aan de slag ga zijn:

- Buiten spelen

- Kinderen leren waar groenten en fruit vandaan komt (door in de tuin bezig te gaan)

- Veel wandelen/fietsen met de bakfiets

- Knutselen (ook thema's Sinterklaas, Kerst, lampion etc.)

- Voorlezen/liedjes zingen.

- We hebben 3 eetmomenten: fruit, brood en fruit of cracker moment. Dit doen we gezellig samen. In plaats van iedereen apart.

In ons huis is voldoende ruimte om veilig te kunnen spelen, ook heb ik gepast speelgoed voor de leeftijd van uw kindje.

Daarnaast heb ik een buiten slaaphuisje en meerdere ledikanten waar uw kindje(s) veilig kan/kunnen slapen.

Ook zijn er meerdere boxen aanwezig ( als het mooi weer is ook buiten).

Ik vang op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag kindjes op. In overleg kan 's avonds of in het weekend ook wel een keer.

Wilt u kennismaken? Neem dan contact op met mijn consulent.


Groetjes,
Jacoba

Neem contact op