Gastouders Hoogezand

Hoogezand, Gastouder José

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di(mid) wo do(mid) vr za zo
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0-12 jaar
Adres:

Hoogezand

 Invalpool:  ja

Hoi hoi!

Mijn naam is José en ik ben 33 jaar, moeder van 2 kinderen. Mijn zoon is 13 en mijn dochter is 6. Ik ben vanaf mijn 15de al samen met mijn man. Hij werk in ploegen en zowel hij als de gastkinderen zijn enorm gesteld op elkaar.
Wij wonen samen met onze 2 Franse bulldogs en poes in een rijtjeswoning in Hoogezand. Ik zie mijzelf als sportief in hardlopen, kickboksen, sportschool en ik houd van uitdagingen. Ik ben creatief in het verzinnen van activiteiten en kinderen gewoon kind laten. Onze slogan is: Niet perfect is ook goed!

Ik ben ongeveer 9 jaar geleden eens begonnen als overblijfmoeder op de school van mijn zoon, later toen mijn dochter geboren was kreeg ik het idee om een peuteropvang op te richten binnen de school van mijn zoon. Dit heb ik samen met de toenmalige directeur en een goede kennis weten te realiseren. Omdat ik geen officiële papieren had ben ik als vrijwilligster mee gaan draaien. We draaiden toen 5 ochtenden per week met groepen tussen de 8 en 12 kinderen. Na 3 jaar dat gedaan te hebben vrijwillig, werd het tijd voor iets anders. Niet veel later had ik mijn papieren behaald en kon ik gaan starten als gastouder!

Tot op heden mijn droombaan en zou het voor geen goud willen inruilen!

Wij zien ons gezin samen met alle oppaskinderen als 1! De kinderen worden opgevangen en behandeld als eigen en gelijk aan elkaar!
We hebben een ongedwongen sfeer waar veel ruimte is voor emoties maar waar ook consequentheid van belang is, net zoals ritme en regelmaat. Ieder zijn kwaliteiten worden benut. We zijn samen erg liefhebbend, creatief, zorgzaam, sportief. Er is veel ruimte voor buitenspelen in onze vernieuwde tuin, ruimte in huis en ruimte voor ontwikkeling. Soms zijn we net een klein bedrijfje maar dan vooral op een leuke en gezellige manier! Veel mag en op de vraag van de kinderen wordt ingespeeld.

Ik ben beschikbaar op :

Maandag:  gehele dag van 07:00 tot 19:00 uur
Dinsdag:   vanaf 12 uur tot 19:00 uur
woensdag: gehele dag van 07:00 tot 19:00 uur
Donderdag:vanaf 12 uur tot 19:00 uur
Vrijdag:     gehele dag van 07:00 tot 19:00uu
Zaterdag:   in overleg

Alle tijden, behalve de dinsdag- en donderdagochtend, zijn in overleg aanpasbaar.

Kortom: Bent u opzoek naar een flexibele, lieve en soms een beetje gekke gastouder met enorm veel lol in haar werk neem dan vrijblijvend contact op!

Misschien wel tot ziens bij mijn gastouderopvang!

Groetjes,

José

Neem contact op