Gastouders Haulerwijk

Haulerwijk, Gastouder Tiny

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Haulerwijk

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Tiny, zelf moeder van drie dochters, en ik pas al jarenlang met veel plezier op kinderen. Gezelligheid staat voorop. En die maken we samen!


Dat kan hier goed, want onze grote woning biedt alle ruimte voor plezier. De kinderen hebben zelfs een eigen grote ruimte om te spelen. Met elkaar of eventjes alleen, want dat is soms ook heel fijn. Zijn we binnen dan ontdekken we de wereld door leuke thema’s als de jaargetijden, Kerst en Pasen.

We knutselen en bakken, zingen en lachen. En als ‘t weer het ook maar even toelaat zijn we buiten. In de grote tuin met de zandbak, speelhuis en schommels. We hebben trouwens ook veel dieren. Een hond, katten, vissen, konijnen, vogels en zelfs drie paarden. Super leuk om te aaien en te voeren. Zo is hier geen dag hetzelfde!

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met mijn consulent.

Groetjes,
Tiny

Neem contact op

Haulerwijk, Gastouder Janny

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Haulerwijk

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Ik ben Janny, 46 jaar en moeder van twee zoons van 15 en 13 jaar. Ik ben getrouwd met Roelof en vang inmiddels al drie jaar kinderen op. Ik heb er al een heel stel onder mijn hoede maar ik heb nog enkele plekjes vrij. 

Ik ben geduldig, vriendelijk en sociaal. Ik ben een buitenmens maar mag ook graag knutselen. Ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan. Hun ontwikkeling te zien en om daaraan bij te dragen. 

Wij wonen in een vrijstaande woning met speelkamer boven en een aparte slaapruimte voor de opvang. Er is een diepe tuin met speeltoestel. Voor het huis is een speelveld waar we heerlijk kunnen ravotten. Ik woon aan een rustige weg maar toch dichtbij centrum, school, bieb, speelotheek, park en bos. Wij hebben geen huisdieren. 

Zoekt u een lieve gastouder in Haulerwijk? Neemt u dan gerust contact op met mijn consulent. Op dit moment heb ik op vrijdag nog plekjes vrij en op de ochtenden.  

Groetjes,
Janny  

Neem contact op