Gastouders Groningen

Groningen, Gastouder Marianne

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Ik ben Marianne, bijna 32 jaar en ik ben net moeder geworden van een zoontje Robin. Ik heb op dit moment nog verlof maar begin 1 mei weer met werken. Heb er erg veel zin in!!

Ik werk al 3 jaar als gastouder in mijn eigen huis en heb ook bij een kinderdagverblijf gewerkt maar ook als Nanny bij de mensen thuis. Ik woon in de mooie wijk Lewenborg.

Ik bied opvang aan kindjes van 0-4 jaar. En vang 4 kindjes tegelijk op.  Ik hou ervan om lekker naar buiten te gaan met de kindjes.

Verder bied ik liefdevolle opvang in een huiselijke sfeer waar kinderen zich geborgen voelen.

Ik heb nog wat plekjes vrij en als u wilt kennismaken neem dan gerust contact op met mijn consulent.

Groetjes Marianne

Neem contact op

Groningen, Gastouder Hanny

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Rivierenbuurt/Parkweg)

 Invalpool:  ja


Hoi Hoi!

Onze namen zijn John en Hanny en we bieden geregistreerde gastouderopvang aan bij ons in huis aan de Kamerlingh Onnesstraat.

Wij wonen hier samen met onze drie dochters, twee poezen en een hond. Alle dieren zijn opgegroeid met kinderen en zijn sociaal in de omgang.

Hanny is al vanaf 2010 werkzaam al gastouder en heeft meerdere cursussen en opleidingen gevolgd om als gastouder aan het werk te mogen, wij vinden het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkeling binnen de gastouderopvang en bieden daarom ook het programma VVE AAP! Van Gastouderland, waar wij iedere twee maand actief mee wisselen.

De opvang is gevestigd in een bovenwoning in de wijk Grunobuurt. Naast de basisschool ODS de Starter. In de buurt heb je verschillende faciliteiten, zoals kinderboerderij, speeltuinen, schoolplein en het stadspark. Wij vinden het belangrijk om het kind een veilige en vertrouwde omgeving te bieden en daarin de ruimte te geven, zodat het zich kan ontwikkelen op eigen tempo.

In de woning is een ruime woonkamer met (wisselend) speelgoed en hebben we een speelkamer voor oudere kindjes. Voor baby’s en kinderen die overdag slapen zijn er een aparte slaapruimtes en zij kunnen gerust op een eigen kamer hun rust pakken.

Doordat wij samen werken binnen onze gastouderopvang, kunnen wij ieder kind maximale tijd en aandacht geven. Wij bieden een leuke en creatieve gastouderopvang aan, met oog op het kind. We werken actief met VVE AAP! En aan de hand daarvan gaan we er ook op uit of ondernemen we aan de hand van het thema. Verder ondernemen we regelmatig bezoekjes aan de kinderboerderij, wandelen in het bos, knutselen, tekenen, spelletjes spelen en koekjes of cupcakes bakken.

Wij zijn zeer flexibel en hanteren dan ook ruime openingstijden en halen of brengen van uw kind(eren) is geen enkel probleem

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

John en Hanny

Neem contact op

Groningen, Gastouder Dominique

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dominique, ik ben 29 jaar en moeder van twee kinderen (Michelle van 7 en Yorick van 1). Samen met mijn man, de kinderen en ons minivarken Puk, wonen wij in de kindvriendelijke wijk Lewenborg in Groningen. In november 2017 hebben wij dit huis gekocht en compleet gerenoveerd, nu wonen wij hier met heel veel plezier.

Per 1 juni 2018 start ik mijn eigen gastouderopvang en zou ik graag kinderen willen opvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik heb meer dan 10 jaar in de kinderopvang gewerkt en ben heel enthousiast om dit nu op deze manier voort te zetten.

Ik vind het belangrijk dat kinderen hun eigen ontwikkelingstempo kunnen volgen en door middel van positieve benadering zal ik alle ontwikkelingsgebieden stimuleren. Normen en waarden vind ik heel vanzelfsprekend en op een speelse wijze met respect voor het kind probeer ik dit toe te passen in de praktijk. Dit doe ik door middel van beurtspelletjes, aankijken en luisteren tijdens de communicatie en uiteraard door zelf het goede voorbeeld te geven. Het stimuleren van de zelfredzaamheid is iets wat een kind vaak heel veel zelfvertrouwen geeft en geduld staat hier dan ook voor op.

Mijn achtertuin van ruim 110 vierkante meter is volledig ingericht voor kinderen. Er is een mooi buitenverblijf voor ons varkentje waar de kinderen haar eten kunnen geven en haar kunnen aaien. De omgang met dieren in het algemeen vind ik erg waardevol voor kinderen. Verder is er een mooi kindvriendelijk terras en veel gras om te spelen. In het gras is een speeltoestel gemaakt voor kinderen met een glijbaan en een nestschommel voor urenlang speelplezier.

Ik ben flexibel en hanteer ruime openingstijden (6.00 tot 19.30), in overleg is alles mogelijk.

Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich veilig voelen bij mij en ik een soort van tweede thuis kan creëren. Plezier maken staat hier dan ook bovenaan.

Zoek je nog een lieve, geduldige en zorgzame gastouder? Dan hoop ik je snel te ontmoeten!

 

Groet,
Dominique

Neem contact op

Groningen, Gastouder Nathalie

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Corpus den Hoorn)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

ik ben Nathalie. Ik ben geboren op 01-02-1970 in Den Haag. Ik woon al 25 jaar in Groningen en heb  twee volwassen zoons 1 van 25 en 1 van 22. Die van 22 woont nog thuis. Ik woon in de wijk Corpus den Hoorn in Groningen.

Ik ben erg creatief en maak dan ook van alles en nog wat van gerecyclede producten.

Sinds 3 jaar ben ik gastouder. Eerst heb ik gewerkt als  “Nanny“ en  sinds een half jaar ben ik ook gastouder bij mij thuis. Ik doe dit met heel veel plezier en hou ervan om kinderen in een huiselijke sfeer liefdevol op te vangen.

Ik hou van knutselen en met de kinderen naar buiten gaan. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen bij mij en in hun omgeving. Je eigen ding doen of juist niet!!

Ontwikkelen door ontdekken en ervaren vind ik erg belangrijk.  Spelenderwijs nieuwe dingen leren door  te wroeten in de modder en te spelen met water maar ook met je handen in de verf en klei. Alles leren door ervaren, maar ook heerlijk samen op de bank een boekje lezen of een liedje zingen, samen een toren bouwen of een huis. Of gewoon lekker met de andere kinderen spelen. 

Op het moment heb ik nog plek voor een aantal kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 op de  dinsdag, woensdag en donderdag. Heeft u voorkeur voor de maandag of de vrijdag dan kunnen we het daar over hebben en misschien komen we dan samen tot een oplossing. Heeft u kinderen die in de buurt naar school gaan, bijvoorbeeld de Tamarisk, de Brederoschool, de Boerhavenschool of de Triangel, dan bied ik daar voor- en naschoolse opvang voor, mits het te combineren is.  

Hopelijk tot ziens!

Groetjes,
Nathalie

Neem contact op

Groningen, Gastouder Charlotte

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterpoort)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Charlotte, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend en mijn kat aan de Mauritsstraat 9 in Groningen. Sinds oktober ben ik gestart als gastouder in mijn huis. Ik zal dan kinderen gaan opvangen in de leeftijd van 0-4 jaar, met maximaal vier kinderen op een dag, zodat ik de aandacht goed kan verdelen.

In 2009 ben ik de opleiding Helpende Zorg en Welzijn gaan doen, en deze heb ik in 2011 afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel stages gelopen in kinderdagverblijven. Na deze opleiding ben ik eerst de ouderenzorg in gegaan, en ik heb in tussentijd ook veel op mijn nichtjes en neefje gepast. Dit deed ik al vanaf hun geboorte. In 2013 ben ik de opleiding Verzorgende IG gaan doen, en die heb ik in 2016 afgerond. Daarna heb ik nog een jaar in de ouderenzorg gewerkt, maar dit werd steeds minder leuk, vooral vanwege de toenemende werkdruk.

In oktober vorig jaar begon ik te bedenken wat mij nog meer heel erg leuk leek om te doen, omdat de ouderenzorg niet meer was zoals ik het had leren kennen. Ik wilde iets gaan doen voor mezelf, met een werkdruk die ik voor het grootste deel zelf kan bepalen. En ik weet niet meer hoe, maar ik kwam op het pad van de gastouder. Ik ben mij daar toen heel erg in gaan verdiepen en werd steeds enthousiaster.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met mijn consulent!

Groetjes,
Charlotte

Neem contact op

Groningen, Gastouder Monic

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Paddepoel)

 Invalpool:  ja

Hallo lieve ouders,

Gastouderhuis 'De Bessemoer' (Monic ) is op zoek naar kindjes. Openingstijden 07:00 tot 19.00. Leeftijd van 0 tot 4 jaar. Dagen van maandag t/m vrijdag. Er zijn nog 4 plekken over.

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Monic, 34 jaar oud en moeder van 3 prachtige kinderen in de leeftijd 0, 8 en 11. Ik ben afkomstig uit Curacao en ben multicultureel opgevoed. ik spreek nederlands, engels, papiaments en spaans. Ik heb altijd op peuterspeelzalen gewerkt en ben nu 4 jaar werkzaam als gastouder in mijn eigen huis. ik ben gediplomeerd als pedagogisch medewerker (activiteitenbegeleider niveau 4).

Ik beschrijf me zelf als een enthousiaste gastouder, liefdevol, warm, behulpzaam en betrouwbaar. Ik ben een gastouder die niet alleen wil oppassen, maar graag de kinderen iets wil leren. Ik werk doelgericht en systhematisch.
We besteden aandacht aan de thema's van het jaar maar ook hebben wij thema's voor korte termijn. Ik wil graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. Het kind staat centraal.

Wij wonen aan de Bessemoerstraat (Paddepoel/Tuinwijk), daarbij hebben wij een leuk parkje. In de buurt zijn verschillende afgesloten speeltuintjes. Wij hebben zelf geen tuin maar een gezamelijke buitenplaats omheind met struiken zodat de kinderen niet weg kunnen lopen. Hier wonen alleen maar gezinnen met kinderen, dus het is een zeer kindvriendelijk buurtje.

Ik vind het ook leuk om uitjes te doen met de kinderen. Bijvoorbeeld naar de Stadspark of naar Monkeytown. Speelgoed is er in overvloed. Eén ding kan ik zeggen, gezellig wordt het zeker!

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse, kom maar een kijkje nemen.

Groetjes,
Monic

Neem contact op

Groningen, Gastouder Jacqueline

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterpoort)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Ik ben Jacqueline en woon alleen met mijn twee dochters van 11 & 18 jaar.

Sinds 4 jaar ben ik gastouder in de wijk Oosterpoort en dat doe ik met heel veel liefde en zorg.

Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag, dinsdag, woensdag & vrijdag met maximaal 3 kinderen per dag/dagdeel zodat ze alle rust, liefde, zorg en aandacht krijgen die ze nodig zijn om op te groeien.

Ik ben een zorgzaam en rustig type en de kinderen groeien bij mij op in een gezellige, huiselijke sfeer. Ik bied ze van alles aan qua activiteiten: Kleuren, liedjes luisteren en zingen, vrij spelen enzovoort. Ook werk ik met het unieke VVE-pakket Aap! van Gastouderland. Bij mij om de hoek is een speeltuintje waar we ook regelmatig even naartoe wandelen. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u kennismaken? Neemt u dan gerust contact op met mijn consulent!

Groetjes,
Jacqueline

Neem contact op

Groningen, Gastouder Samantha

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Ik ben Samantha, 30 jaar jong en net moeder geworden van ons derde kindje.  Ik ga mijn vierde jaar als gastouder in en ik doe dit met heel veel plezier in het mooie Lewenborg.

Wij hebben een grote omheinde tuin van 120 vierkante meter, hier kunnen de kinderen zich heerlijk in uitleven. Ook binnen hebben wij veel speelruimte.

We lezen graag samen een boekje en ook bijvoorbeeld peutergym op muziek vinden we erg leuk! We proberen er zo vaak mogelijk op uit te gaan. Een wandelingetje naar de markt op woensdag is ons favoriete uitje.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom!

Mijn uurtartief is € 5,20 per uur, dit is inclusief eten en drinken

Groetjes,
Samantha

Neem contact op

Groningen, Gastouder Lycia

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Hoogkerk)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Lycia, ik ben 58 jaar en ik vang kinderen op van 0 tot 12 jaar in mijn gezellige woning in Hoogkerk. Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen en oma van 2 kleinkinderen en een derde op komst. Ook heb ik jarenlang pleegkinderen opgevangen. Ik heb veel ervaring met kinderen met gedragsproblemen.

Ik ben een spontane lieve vrouw. Ik hou enorm veel van kinderen, het werken met kinderen is mijn passie. Ik werk met een vast dagprogramma. Ook houd ik rekening met allergieën en diëten. 

Ik knutsel veel met de kinderen. We spelen lekker buiten, puzzelen en voorlezen. Er is altijd iets te doen bij 'Tante Lycia'.

Ik voldoe aan alle eisen die de wet aan gastouderopvang stelt, dus ik heb een diploma en een kinder-ehbo-certificaat, waardoor u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. 

Mijn openingstijden zijn ruim. Van 6.00 tot 21.00 uur kunnen kinderen bij mij terecht. Zaterdag om de week, in overleg.

Wilt u vrijblijvend komen kennismaken? Neemt u dan contact met mij op. Ik vang met plezier uw kind op!

Ik haal kinderen op van de Vensterschool en de Rehobothschool.

Groetjes,
Lycia 

Neem contact op

Groningen, Gastouder Simone

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Beijum)

 Invalpool:  ja

Simone is een gastouder met veel ervaring in de kinderopvang. 
Haar gastouderopvang wordt gekenmerkt door structuur, duidelijke regels en grenzen, het buitenleven en dieren.

Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte welkom bij Simone in de wijk Beijum!

Er zijn nog plekjes vrij!


 

Neem contact op

Groningen, Gastouder Myranda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr (weekend en nacht in overleg)
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterhogebrug)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder voor uw kind(eren) in de omgeving van Oosterhogebrug?

Ik ben Myranda, moeder van 2 kinderen en na 6 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt nu beschikbaar als gastouder. Ik heb op alle dagen nog plek en kijk graag uit naar nieuwe kindjes die gezellig bij mij komen spelen als u aan het werk bent. Ook in overleg beschikbaar in het weekend of s ’nachts.

Wat ik erg belangrijk vind is dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt en dat er ruimte is om zicht te kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ik hou er van om veel buiten te zijn en zal dan ook vaak in de speeltuin, bij de eendjes of bij de kinderboerderij te vinden zijn.

Ik woon in de wijk Oosterhogebrug een kindvriendelijke en groene omgeving met veel mogelijkheden om kleine uitstapjes te maken. Ook lekker knutselen, tekenen, een spelletje of knus even voorlezen zal behoren tot de dagelijkse bezigheden. Ik zal een vast dagritme aanhouden met vaste eet- en slaapmomenten waar natuurlijk ruimte is voor afwijkende ritmes van baby’s.

Kom gerust eens langs om kennis te maken!

Groetjes,

Myranda 

Neem contact op

Groningen, Gastouder Gery

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja


Ik ben Gery, 31 jaar oud en samen met mijn vriend woonachtig aan de Golfslag.
 
Ik heb vanuit mijn jeugd veel opgepast. Ik kom oorspronkelijk uit Hoogeveen en toen ik hier in Groningen kwam wonen had ik niet direct een baan. Wel paste ik toen ook op op een meisje, en dit beviel me zo goed dat ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb. Werken met kinderen is mijn passie.
 
Ik ben gecertificeerd gastouder. Ik beschik over alle diploma's en ik sta in het landelijk register kinderopvang.
 
Ik werk met een vast dagritme. Dat wil zeggen dat de eet- en slaaptijden elke dag hetzelfde zijn, zoveel mogelijk afgestemd op hoe het thuis ook gaat. Dit omdat kinderen er bij gebaat zijn als er regelmaat is. Ze weten wat ze kunnen verwachten en hoe de dag eruit ziet.
 
Daaromheen plannen we dan de activiteiten. Ik kan nu een heel rijtje opnoemen met wat we allemaal doen, maar concreet komt het erop neer dat dat af hangt waar de kinderen zelf mee bezig zijn. Om kinderen echt te stimuleren in elk gebied van de ontwikkeling, vind ik het belangrijk om het kind te volgen, en niet andersom. Voorbeeld: De kinderen die nu in de opvang zijn hebben de leeftijd van 1-1,5 jaar. Praten en lopen oefenen ze zelf veel en wordt veel met ze geoefend. Maar ook boekjes lezen, auto's en poppen, dieren, groeiende planten, bouwen en spelen met andere kinderen hebben een grote voorkeur. Het is aan mij om die materialen en die omgeving(en) te bieden waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en kunnen ontdekken. Veel materiaal heb ik zelf en wat niet aanwezig is halen we op bij de speelotheek of de bibliotheek. De motoriek oefenen we door te lopen, naar de speeltuin te gaan, en met knutselen door te tekenen, te plakken en te sorteren. Dierenliefde wordt hier met de paplepel ingegoten door de hond en twee katten die hier aanwezig zijn, en daarnaast zijn we vaak bij de kinderboerderij te vinden. Maar ook wormpjes, vlinders en vogels worden onderweg veel gevolgd en bestudeerd. 
 
Ik vind het als gastouder vooral belangrijk om het kind te volgen, en datgene aan te bieden waarop het kind weer voort kan borduren. Normen en waarden die ik belangrijk vind om mee te geven: lief zijn voor elkaar, lief zijn voor dieren, leren delen, vragen, op je beurt wachten. Net als overal gelden er ook hier regels, en ik denk dat dat een goede voorbereiding is op de regels die er later zijn op bijvoorbeeld de basisschool. 
 
Ik heb nog plekjes over. De afgenomen uren worden achteraf pas betaalt. Dus alleen daadwerkelijk afgenomen uren. Een minimum uren afname is er niet. U hoeft dus niet een dagdeel te betalen, maar gewoon per uur. Ook flexibele opvang is mogelijk.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met mijn consulent. 

Groetjes,
Gery 
Neem contact op