Gastouders Groningen

Groningen, Gastouder Daphne

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo (ochtend) do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Beijum)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,           

Mijn naam is Daphne, ik ben 26 jaar en ik vang kinderen van 0 tot 12 jaar thuis op. Samen met mijn partner en onze zoon woon ik in het prachtig kindvriendelijke Beijum, op een erg ruim appartement 1 hoog.

Na eerst een opleiding tot biotechnologisch analist te hebben gedaan en daar nu bijna 5 jaar werkzaam in te zijn geweest, heb ik toch de keuze gemaakt om mij om te laten scholen tot gastouder, het vak wat ik het leukste vind om te doen en waar mijn hart ligt.

Ik heb een rustig karakter waardoor kinderen zich bij mij snel veilig en op hun gemak voelen, zo kunnen zij volledig zichzelf zijn. Ik lever graag een positieve bijdrage aan hun ontwikkeling zodat zij zich ontwikkelen tot mensen die zelfvertrouwen hebben, respect hebben voor hun omgeving, om kunnen gaan met gevoelens en hun eigen talenten ontdekken en benutten.

Ook hecht ik veel waarde aan gezonde voeding. Daarom bied ik zoveel mogelijk suikervrije opvang.

Ik ga graag naar buiten met de kinderen. Lekker spelen in het speeltuintje of even een ommetje naar de kinderboerderij, maar binnen kunnen ze ook veel plezier maken, boekjes lezen, torens maken, knutselen, spelletjes spelen en natuurlijk nog veel meer.

Mijn openingstijden zijn ruim. Vanaf 6:30 tot 19:30 uur kunnen kinderen bij mij terecht. Kinderen van de Dom Helder camara Basisschool en de Beijumkorf haal ik ook met veel plezier van school.

Kom gerust eens langs om kennis te maken! Omdat ik net begin heb ik nog meer dan genoeg plek.

Groetjes Daphne

Neem contact op

Groningen, Gastouder Sonja

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Ik ben Sonja, moeder van twee dochters en oma van een kleindochter.

Na ruim 25 jaar een eigen bedrijf te hebben gerund ga ik weer doen wat ik het leukst vind, met kinderen werken. Ik heb met succes de benodigde papieren gehaald die, ondanks de ervaring, er bij horen en kan nu beginnen. Dit betekent dat ik nog veel ruimte heb.

Ik heb een ruim, gezellig huis met een omheinde voor- en achtertuin. Hier vindt uw kindje een liefdevolle, veilige en vertrouwde omgeving waar hij/zij lekker kan spelen, voorgelezen wordt, kan knutselen e.d.

U bent van harte welkom om te komen kijken en voor vragen kunt u altijd mailen of bellen met mijn consulent. 

Vriendelijke groet,
Sonja

Neem contact op

Groningen, Gastouder Dineke

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Dineke en ik ben al 25 jaar zelfstandig gastouder in de wijk Lewenborg. Ik heb kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in mijn opvang.

In een huiselijke sfeer worden de kinderen opgevangen, kunnen ze zichzelf zijn en ongedwongen spelen in een kindvriendelijke omgeving, zowel binnen als buiten.

Ik heb verschillende diploma's, zoals kinder- en jeugdverzorging en kinderpsychologie. 

Tijden en dagen worden in goed overleg afgesproken. Ik ben erg flexibel. 

Voorlezen en liedjes zingen doen we vaak. Ook kleuren we met verschillende materialen zoals wasco, potloden en vingerverf. Ook bouwen we met blokjes en duplo. De toetoet-auto's zijn erg populair! 

We gaan er vaak op uit naar de kinderboerderij die op loopafstand van mijn huis is. Buiten spelen we vaak met water en zand en er wordt veel met het klimhuis gespeeld en van de glijbaan gegleden. Ook zijn er veel loopauto's, dus voor elk wat wils!

Heeft u interesse? Dan bent u altijd welkom om te komen kennismaken. neemt u dan gerust contact op met mijn consulent.

Graag tot zien!


Groetjes,
Dineke

Neem contact op

Groningen, Gastouder Hanny

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Rivierenbuurt/Parkweg)

 Invalpool:  ja


Hoi Hoi!

Onze namen zijn John en Hanny en we bieden geregistreerde gastouderopvang aan bij ons in huis aan de Kamerlingh Onnesstraat.

Wij wonen hier samen met onze drie dochters, twee poezen en een hond. Alle dieren zijn opgegroeid met kinderen en zijn sociaal in de omgang.

Hanny is al vanaf 2010 werkzaam al gastouder en heeft meerdere cursussen en opleidingen gevolgd om als gastouder aan het werk te mogen, wij vinden het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkeling binnen de gastouderopvang en bieden daarom ook het programma VVE AAP! Van Gastouderland, waar wij iedere twee maand actief mee wisselen.

De opvang is gevestigd in een bovenwoning in de wijk Grunobuurt. Naast de basisschool ODS de Starter. In de buurt heb je verschillende faciliteiten, zoals kinderboerderij, speeltuinen, schoolplein en het stadspark. Wij vinden het belangrijk om het kind een veilige en vertrouwde omgeving te bieden en daarin de ruimte te geven, zodat het zich kan ontwikkelen op eigen tempo.

In de woning is een ruime woonkamer met (wisselend) speelgoed en hebben we een speelkamer voor oudere kindjes. Voor baby’s en kinderen die overdag slapen zijn er een aparte slaapruimtes en zij kunnen gerust op een eigen kamer hun rust pakken.

Doordat wij samen werken binnen onze gastouderopvang, kunnen wij ieder kind maximale tijd en aandacht geven. Wij bieden een leuke en creatieve gastouderopvang aan, met oog op het kind. We werken actief met VVE AAP! En aan de hand daarvan gaan we er ook op uit of ondernemen we aan de hand van het thema. Verder ondernemen we regelmatig bezoekjes aan de kinderboerderij, wandelen in het bos, knutselen, tekenen, spelletjes spelen en koekjes of cupcakes bakken.

Wij zijn zeer flexibel en hanteren dan ook ruime openingstijden en halen of brengen van uw kind(eren) is geen enkel probleem

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

John en Hanny

Neem contact op

Groningen, Gastouder Dominique

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dominique, ik ben 30 jaar en moeder van twee kinderen (Michelle van 8 en Yorick van 2). Samen met mijn man, de kinderen en ons minivarken Puk wonen wij in de kindvriendelijke wijk Lewenborg in Groningen. In november 2017 hebben wij dit huis gekocht en compleet gerenoveerd, nu wonen wij hier met heel veel plezier.

1 juni 2018 ben ik mijn eigen gastouderopvang gestart en bied ik opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik heb meer dan 10 jaar in de kinderopvang gewerkt en ben heel enthousiast om dit nu op deze manier voort te zetten.

Ik vind het belangrijk dat kinderen hun eigen ontwikkelingstempo kunnen volgen en door middel van positieve benadering zal ik alle ontwikkelingsgebieden stimuleren. Normen en waarden vind ik heel vanzelfsprekend en op een speelse wijze met respect voor het kind probeer ik dit toe te passen in de praktijk. Dit doe ik door middel van beurtspelletjes, aankijken en luisteren tijdens de communicatie en uiteraard door zelf het goede voorbeeld te geven. Het stimuleren van de zelfredzaamheid is iets wat een kind vaak heel veel zelfvertrouwen geeft en geduld staat hier dan ook voor op.

Mijn achtertuin van ruim 110 vierkante meter is volledig ingericht voor kinderen. Er is een mooi buitenverblijf voor ons varkentje waar de kinderen haar eten kunnen geven en haar kunnen aaien. De omgang met dieren in het algemeen vind ik erg waardevol voor kinderen. Verder is er een mooi kindvriendelijk terras en veel gras om te spelen. In het gras is een speeltoestel gemaakt voor kinderen met een glijbaan en een nestschommel voor urenlang speelplezier.

Ik ben flexibel en hanteer ruime openingstijden (6.00 tot 19.30), in overleg is alles mogelijk.

Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich veilig voelen bij mij en ik een soort van tweede thuis kan creëren. Plezier maken staat hier dan ook bovenaan.

Zoek je nog een lieve, geduldige en zorgzame gastouder? 

Dan hoop ik je snel te ontmoeten!

Groet, Dominique

Neem contact op

Groningen, Gastouder Nathalie

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Corpus den Hoorn)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

ik ben Nathalie. Ik ben geboren op 01-02-1970 in Den Haag. Ik woon al 25 jaar in Groningen en heb  twee volwassen zoons 1 van 25 en 1 van 22. Die van 22 woont nog thuis. Ik woon in de wijk Corpus den Hoorn in Groningen.

Ik ben erg creatief en maak dan ook van alles en nog wat van gerecyclede producten.

Sinds 3 jaar ben ik gastouder. Eerst heb ik gewerkt als  “Nanny“ en  sinds een half jaar ben ik ook gastouder bij mij thuis. Ik doe dit met heel veel plezier en hou ervan om kinderen in een huiselijke sfeer liefdevol op te vangen.

Ik hou van knutselen en met de kinderen naar buiten gaan. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen bij mij en in hun omgeving. Je eigen ding doen of juist niet!!

Ontwikkelen door ontdekken en ervaren vind ik erg belangrijk.  Spelenderwijs nieuwe dingen leren door  te wroeten in de modder en te spelen met water maar ook met je handen in de verf en klei. Alles leren door ervaren, maar ook heerlijk samen op de bank een boekje lezen of een liedje zingen, samen een toren bouwen of een huis. Of gewoon lekker met de andere kinderen spelen.  

Hopelijk tot ziens!

Groetjes,
Nathalie

Neem contact op

Groningen, Gastouder Samantha

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Ik ben Samantha, 30 jaar jong en net moeder geworden van ons derde kindje.  Ik ga mijn vierde jaar als gastouder in en ik doe dit met heel veel plezier in het mooie Lewenborg.

Wij hebben een grote omheinde tuin van 120 vierkante meter, hier kunnen de kinderen zich heerlijk in uitleven. Ook binnen hebben wij veel speelruimte.

We lezen graag samen een boekje en ook bijvoorbeeld peutergym op muziek vinden we erg leuk! We proberen er zo vaak mogelijk op uit te gaan. Een wandelingetje naar de markt op woensdag is ons favoriete uitje.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom!

Mijn uurtartief is € 5,20 per uur, dit is inclusief eten en drinken

Groetjes,
Samantha

Neem contact op

Groningen, Gastouder Lycia

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Hoogkerk)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Lycia, ik ben 58 jaar en ik vang kinderen op van 0 tot 12 jaar in mijn gezellige woning in Hoogkerk. Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen en oma van 2 kleinkinderen en een derde op komst. Ook heb ik jarenlang pleegkinderen opgevangen. Ik heb veel ervaring met kinderen met gedragsproblemen.

Ik ben een spontane lieve vrouw. Ik hou enorm veel van kinderen, het werken met kinderen is mijn passie. Ik werk met een vast dagprogramma. Ook houd ik rekening met allergieën en diëten. 

Ik knutsel veel met de kinderen. We spelen lekker buiten, puzzelen en voorlezen. Er is altijd iets te doen bij 'Tante Lycia'.

Ik voldoe aan alle eisen die de wet aan gastouderopvang stelt, dus ik heb een diploma en een kinder-ehbo-certificaat, waardoor u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. 

Mijn openingstijden zijn ruim. Van 6.00 tot 21.00 uur kunnen kinderen bij mij terecht. Zaterdag om de week, in overleg.

Wilt u vrijblijvend komen kennismaken? Neemt u dan contact met mij op. Ik vang met plezier uw kind op!

Ik haal kinderen op van de Vensterschool en de Rehobothschool.

Groetjes,
Lycia 

Neem contact op

Groningen, Gastouder Myranda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterhogebrug)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder voor uw kind(eren) in de omgeving van Oosterhogebrug?

Ik ben Myranda, moeder van 2 kinderen en na 6 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt nu beschikbaar als gastouder. Ik heb op alle dagen nog plek en kijk graag uit naar nieuwe kindjes die gezellig bij mij komen spelen als u aan het werk bent. Ook in overleg beschikbaar in het weekend of s ’nachts.

Wat ik erg belangrijk vind is dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt en dat er ruimte is om zicht te kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ik hou er van om veel buiten te zijn en zal dan ook vaak in de speeltuin, bij de eendjes of bij de kinderboerderij te vinden zijn.

Ik woon in de wijk Oosterhogebrug een kindvriendelijke en groene omgeving met veel mogelijkheden om kleine uitstapjes te maken. Ook lekker knutselen, tekenen, een spelletje of knus even voorlezen zal behoren tot de dagelijkse bezigheden. Ik zal een vast dagritme aanhouden met vaste eet- en slaapmomenten waar natuurlijk ruimte is voor afwijkende ritmes van baby’s.

Kom gerust eens langs om kennis te maken!

Groetjes,

Myranda 

Neem contact op

Groningen, Gastouder Gery

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja


Ik ben Gery, 31 jaar oud en samen met mijn vriend woonachtig aan de Golfslag.
 
Ik heb vanuit mijn jeugd veel opgepast. Ik kom oorspronkelijk uit Hoogeveen en toen ik hier in Groningen kwam wonen had ik niet direct een baan. Wel paste ik toen ook op op een meisje, en dit beviel me zo goed dat ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb. Werken met kinderen is mijn passie.
 
Ik ben gecertificeerd gastouder. Ik beschik over alle diploma's en ik sta in het landelijk register kinderopvang.
 
Ik werk met een vast dagritme. Dat wil zeggen dat de eet- en slaaptijden elke dag hetzelfde zijn, zoveel mogelijk afgestemd op hoe het thuis ook gaat. Dit omdat kinderen er bij gebaat zijn als er regelmaat is. Ze weten wat ze kunnen verwachten en hoe de dag eruit ziet.
 
Daaromheen plannen we dan de activiteiten. Ik kan nu een heel rijtje opnoemen met wat we allemaal doen, maar concreet komt het erop neer dat dat af hangt waar de kinderen zelf mee bezig zijn. Om kinderen echt te stimuleren in elk gebied van de ontwikkeling, vind ik het belangrijk om het kind te volgen, en niet andersom. Voorbeeld: De kinderen die nu in de opvang zijn hebben de leeftijd van 1-1,5 jaar. Praten en lopen oefenen ze zelf veel en wordt veel met ze geoefend. Maar ook boekjes lezen, auto's en poppen, dieren, groeiende planten, bouwen en spelen met andere kinderen hebben een grote voorkeur. Het is aan mij om die materialen en die omgeving(en) te bieden waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en kunnen ontdekken. Veel materiaal heb ik zelf en wat niet aanwezig is halen we op bij de speelotheek of de bibliotheek. De motoriek oefenen we door te lopen, naar de speeltuin te gaan, en met knutselen door te tekenen, te plakken en te sorteren. Dierenliefde wordt hier met de paplepel ingegoten door de hond en twee katten die hier aanwezig zijn, en daarnaast zijn we vaak bij de kinderboerderij te vinden. Maar ook wormpjes, vlinders en vogels worden onderweg veel gevolgd en bestudeerd. 
 
Ik vind het als gastouder vooral belangrijk om het kind te volgen, en datgene aan te bieden waarop het kind weer voort kan borduren. Normen en waarden die ik belangrijk vind om mee te geven: lief zijn voor elkaar, lief zijn voor dieren, leren delen, vragen, op je beurt wachten. Net als overal gelden er ook hier regels, en ik denk dat dat een goede voorbereiding is op de regels die er later zijn op bijvoorbeeld de basisschool. 
 
Ik heb nog plekjes over. De afgenomen uren worden achteraf pas betaalt. Dus alleen daadwerkelijk afgenomen uren. Een minimum uren afname is er niet. U hoeft dus niet een dagdeel te betalen, maar gewoon per uur. Ook flexibele opvang is mogelijk.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met mijn consulent. 

Groetjes,
Gery 
Neem contact op

Groningen, Gastouder Nynke

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Corpus den Hoorn)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Nynke, 29 jaar jong en woon in Groningen. Daar woon ik samen met mijn man en dochter van 1 jaar.

Ik ben nu bijna 10 jaar gastouder  en blijf mijn werk mooi vinden. De verschillende kinderen, de ontwikkelingen, de leeftijden.

Ik vind het erg belangrijk dat een kind op zijn eigen manier mag en kan ontwikkelen en daar draag ik graag mijn steentje aan mee om dingen te stimuleren als ze dit willen.

Verder ben ik graag buiten aan het spelen, spelletjes spelen doe ik ook erg graag.


Spreekt u dit berichtje aan, reageer dan.

Groetjes,
Nynke

Neem contact op