Gastouders Grijpskerk

Grijpskerk, Gastouder Joke

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Grijpskerk

 Invalpool:  ja

Zoekt u een betrouwbare, spontane  en flexibele gastouder?

Samen met mijn man en 4 kinderen (13,11,9 en 2) wonen wij op een heerlijke, rustige en kindvriendelijke locatie in Grijpskerk.
Ik ben een spontane, open, betrouwbare en flexibele gastouder. Een aantal jaren heb ik in de kinderopvang gewerkt.
In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker op vaste groepen, maar ook als invaller op verschillende locaties en op verschillenden groepen.
Het mooie van dit werk, vind ik de leuke contacten met de kinderen en hun ouders en bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind, waar dat kan.
Nu wil ik graag mijn ervaring gebruiken om als gastouder aan de slag te gaan. Zo kan ik mijn werk uit de kinderopvang combineren met de zorg voor mijn gezin.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich in een veilige, gezellige en vertrouwde omgeving op hun gemak voelen. Waar ze zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen.

U kunt het volgende van mij verwachten: Dag opvang, voor en na schoolse opvang, flexibele opvang voor kinderen van 0-12 jaar oud. Thema’s, bijv. seizoenen, feestdagen, vormen, kleuren enz. met daarbij passende knutsels, liedjes of verhaaltjes, passend bij de leeftijden. Voor elke leeftijd voldoende speelmateriaal. Voldoende speelvoorzieningen, ook op loopafstand speeltuintjes en een park. Structuur door op vaste tijden samen aan tafel te eten en te drinken.

Met vriendelijke groet,
Joke 

 

Heeft u interesse in gastouder Joke? neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. 

Neem contact op