Gastouders Delfzijl

Delfzijl, Gastouder Raidily

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Delfzijl

 Invalpool:  ja

Beste ouders ,

Mijn naam is Raidily “Jily" (1987). Ik woon in Delfzijl Tuikwerd, samen met mijn partner en 3 kinderen.  

Ik ben een lief, vriendelijk en zorgzaam persoon. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken. Ik heb jarenlang in de kinderopvang gewerkt (bij een kinderdagverblijf en op een buitenschoolse opvang).

Mijn hobby’s zijn lekkernijen maken en creatief zijn.

Ik bied bij mij thuis een veilige en vertrouwde omgeving. Er is veel speelgoed aanwezig waar de kinderen mee kunnen spelen in onze gezellige speelruimte en ook heb ik veel educatieve spelletjes. Ik vind het leuk om met thema’s te werken. Natuurlijk gaan we ook lekker vaak naar buiten!

De dagen in mijn opvang zijn gevuld met gezelligheid, plezier, spelletjes en knutselen. 

Mijn opvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur. En ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

Mocht u een gezellige, verantwoordelijke gastouder zoeken, neem dan gerust contact op met mijn consulent om eens kennis te maken. Er zijn nog enkele plekjes vrij!

Groetjes,
Raidily

Neem contact op

Delfzijl, Gastouder Zuraiska

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Delfzijl

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Ik ben Zuraiska, 48 jaar en ik ben al acht jaar gastouder in Tuikwerd, Delfzijl. Zelf ben ik moeder van zeven kinderen. Ze zijn nu 31, 29, 28, 25 (tweeling), 14 en 12 jaar oud. Alleen de jongste twee wonen nog thuis. Ook ben ik al oma van 8 kleinkinderen en de 9e is onderweg. Wat een gezellige boel he?

Ik ben een zeer flexibele gastouder. Ik vang dag en nacht kinderen op, door de week maar ook in het weekend sta ik voor u klaar. In overleg is heel veel mogelijk!

We zingen, spelen, dansen en hebben samen een leuke dag! Ik spreek Nederlands met de kinderen en Papiaments.

Wilt u vrijblijvend met mij komen kennismaken? Neem dan contact op met mijn consulent Marion en dan hoop ik u snel te zien aan de Zwaluwoever in Delfzijl!

Groetjes,
Zuraiska

Neem contact op