Gastouders Delfzijl

Delfzijl, Gastouder Therese

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Delfzijl

 Invalpool: ja
Beste ouders,

Ik ben Therese, moeder van een lieve dochter (2005) en ik werk al 12 jaar als gastouder.

Ik woon in Delfzijl en vang kindertjes op uit de buurt en omliggende omgeving en heb nog plek voor nieuwe gastkindjes die ik een leuke opvang kan/mag bieden.

Momenteel heb ik verschillende kindertjes in de opvang tussen 0 en 4 jaar. Deze kindertjes heb ik eigenlijk nooit allemaal tegelijkertijd.

Mijn werkwijze zal niet veel verschillen van uw dagelijks ritme thuis. Samen met de kindjes doe ik wat er in een ander gezin ook is ... lekker samen spelen, gezellig samen eten, (een dutje indien nodig), samen een boodschapje doen, even lekker buiten zijn (als het weer het toelaat) enz. enz.

Mijn werkdagen zijn van maandag tot vrijdag en mijn tijden zijn in overleg heel flexibel, waardoor ook ouders in de zorg en met ploegendiensten gebruik kunnen maken van mijn opvang. Soms komt mijn eerste oppaskindje al om 6 uur en de andere keer is dat pas om 9 uur en de ophaaltijden zijn net zo flexibel.

Uiteraard bezit ik de benodigde diploma's en certificaten om het werk als gastouder te mogen uitoefenen en ik heb een positief advies gekregen van de GGD en mijn huis is dus uiteraard gekeurd door de GGD.

Mocht u opvang zoeken voor uw zoon/dochter, dan kunt u altijd vrijblijvend mailen en/of een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken om te zien of ik wat voor u kan betekenen....

Vriendelijke groet, Therese 

#huisdieren aanwezig : 2 poezen en 1 klein hondje 
Neem contact op