Gastouders Bedum

Bedum, Gastouder Betty

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 13  jaar
Adres:

Bedum

 Invalpool:  ja

Hartelijk welkom bij gastouderopvang 'Bie De Trekkers'.

In en rondom de boerderij bieden we een veilige en rustige opvangplek aan waar kinderen van 0 tot 13 jaar zich thuis kunnen voelen.

Wij zijn 7 dagen per week, dag en nacht, geopend. Er is een aparte slaapruimte voor de jongste kinderen en we hebben ook een buitenbedje. We brengen de schoolgaande kinderen in Bedum naar school en halen ze daar ook weer op. Tegen een kleine vergoeding kunnen de kinderen ‘s avonds mee eten.

'Bie De Trekkers' wordt geleid door Betty, moeder van 4 kinderen (14, 12, 10 en 3 jaar oud). Betty heeft vanaf jongs af aan altijd een passie gehad voor het werken met kinderen en heeft de Lerarenopleiding Basisonderwijs met succes afgerond. Daarna heeft zij zowel in het onderwijs als in de kinderopvang werkervaring opgedaan en is zij in 2010 haar eigen kinderopvangorganisatie begonnen, met op sommige dagen meer dan 80 kinderen op de verschillende locaties.

Na een succesvolle overname heeft het gezin enkele jaren in Zweeds Lapland gewoond. Middenin de natuur, veel tijd met elkaar en voor de pleegzorg. Betty heeft daarnaast ook in Zweden op school, in de kinderopvang en in de ouderenzorg zich kunnen inzetten en al die ervaring heeft zeker bijgedragen aan de visievorming op kinderen, hun ontwikkeling en pedagogiek. Dit komt terug in de werkwijze van 'Bie de trekkers'.

We hebben respect voor elkaar en elkaars verschillen. Ieder kind wordt uitgedaagd zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen op een manier die bij hem past.

'Bie de trekkers' hebben we een dagplanning met vaste eet- en drinkmomenten, vrij spel, buiten spelen, creatief bezig zijn, spelletjes en zo nodig de rustmomenten. We behandelen het hele jaar rond verschillende thema’s, zoals de seizoenen, vader- en moederdag, Kerst enz. Buiten spelen doen wij als het even kan iedere dag.

'Bie de trekkers' opent per 1 april 2021 zijn deuren, er zijn nog plekjes vrij! Neem gauw contact op als u eens vrijblijvend wilt komen kennismaken!

Groetjes,
Betty

Neem contact op