Gastouders Assen

Assen, Gastouder Karin

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 7 jaar
Adres:

Assen (Kloosterveen)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een lieve, betrouwbare gastouder die met veel liefde en aandacht de dag met uw kindje doorbrengt? Ik bied uw kindje  een liefdevolle omgeving om te spelen met ander kindjes, 1 vast gezicht voor uw kindje, veel aandacht en begrip, een plekje om een middagdutje te doen, leuke uitstapjes naar buiten. Tevens wordt er voorgelezen, geknutseld en gespeeld.

Ik bied uw kindje een rustige plek, waar regelmaat en respect voor elkaar erg belangrijk gevonden wordt. Ieder kind krijgt de kans om alles op zijn/haar eigen tempo te doen. Ik zal hem/haar hierin zo goed mogelijk stimuleren en begeleiden.

En voor u als ouder veel flexibiliteit, geen vaste haal- en brengtijden. Uw kindje kan ook komen als het zich niet zo lekker voelt. Geen afname van dagdelen maar gewoon per uur mogelijk. Staat u in de file of moet u overwerken? Geen probleem, in overleg is heel veel mogelijk. Wordt het later dan gepland? Geen probleem uw kindje kan gewoon een hapje mee-eten.

In mijn gastouderopvang bied ik zowel dag/nacht/avond opvang, ik ben 24 uur per dag geopend, van maandag tot en met zondag, dus een uitkomst indien u in de zorg werkt of een ander beroep met veel onregelmatige diensten. Tevens is er plek voor nood/incidentele opvang. Ook flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden.

Komt u kennismaken?

Groetjes,
Karin 

Neem contact op