Gastouders Assen

Assen, Gastouder Korrie

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Assen (Pittelo)

 Invalpool:  ja

Update 2018: Ik heb op dinsdag, woensdag en donderdag plek voor een kindje van 1-4 jaar!!!

Mijn naam is Korrie, ik werk sinds 2008 als gastouder. Er is in mijn woning voldoende ruimte om binnen en buiten te spelen. 

Ik vang momenteel 7 flexibele kindjes op maar binnenkort gaan er een aantal kindjes naar school dus vanaf deze zomer komen er weer plekjes vrij!

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en geborgen voelen. Elk kind kan en mag zichzelf zijn.

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan. Om met ze dingen te ondernemen. Ik probeer ze een gezellig thuis te geven als hun ouders aan ’t werk zijn.

Ik heb ervaring met allergische en gevoelige kinderen.

Neem contact op

Assen, Gastouder Karin

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 7 jaar
Adres:

Assen (Kloosterveen)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een lieve, betrouwbare gastouder die met veel liefde en aandacht de dag met uw kindje doorbrengt? Ik bied uw kindje  een liefdevolle omgeving om te spelen met ander kindjes, 1 vast gezicht voor uw kindje, veel aandacht en begrip, een plekje om een middagdutje te doen, leuke uitstapjes naar buiten. Tevens wordt er voorgelezen, geknutseld en gespeeld.

Ik bied uw kindje een rustige plek, waar regelmaat en respect voor elkaar erg belangrijk gevonden wordt. Ieder kind krijgt de kans om alles op zijn/haar eigen tempo te doen. Ik zal hem/haar hierin zo goed mogelijk stimuleren en begeleiden.

En voor u als ouder veel flexibiliteit, geen vaste haal- en brengtijden. Uw kindje kan ook komen als het zich niet zo lekker voelt. Geen afname van dagdelen maar gewoon per uur mogelijk. Staat u in de file of moet u overwerken? Geen probleem, in overleg is heel veel mogelijk. Wordt het later dan gepland? Geen probleem uw kindje kan gewoon een hapje mee-eten.

In mijn gastouderopvang bied ik zowel dag/nacht/avond opvang, ik ben 24 uur per dag geopend, van maandag tot en met zondag, dus een uitkomst indien u in de zorg werkt of een ander beroep met veel onregelmatige diensten. Tevens is er plek voor nood/incidentele opvang. Ook flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden.

Komt u kennismaken?

Groetjes,
Karin 

Neem contact op

Assen, Gastouder Herma

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Assen (Pittelo)

 Invalpool:  ja

Deze spontane, creatieve en rustige gastouder heeft nog plekjes vrij!

Herma is zelf moeder van drie kinderen en al zestien jaar werkzaam als gastouder in de wijk Pittelo. De opvang vindt plaats in de huiskamer en er is een speelhoek voor de kinderen, er is een buitenruimte met zandbak, fietsjes enz.

Er is een hond aanwezig in de opvang. 

Neem contact op

Assen, Gastouder Joni

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Assen (Peelo)

 Invalpool:  ja

Hallo papa`s en mama`s/ verzorgers,

Mijn naam is Joni. Ik ben getrouwd en ben mama van 2 lieve zoontjes (aug.2010/ sept.2014).

Door op verschillende kinderdagverblijven stage te lopen heb ik veel ervaring op gedaan met kinderen. Ook heb ik een half jaar een gastkindje gehad.

Ik ben een lieve, geduldige, betrouwbare, creatieve, muzikale en christelijke gastouder.

Knutselen, buiten/ binnen spelen, boekjes lezen het kan allemaal bij mij. Ook heb ik een leuke kleine harp om gezellig een liedje te zingen.

We hebben een kindvriendelijk huis met een ruime tuin en een speelveld  met speeltoestellen voor ons huis.


Wie weet tot snel!


Groetjes, Joni

 

Neem contact op

Assen, Gastouder Irma

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Assen (Pittelo)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Irma. 38 jaar. Getrouwd en moeder van 3 kinderen van 13, 9 en 2 jaar oud. Sinds 2010 ben ik werkzaam als gastouder. In onze gezellige opvangruimte, apart van onze eigen woonkamer kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Er is veel houten speelgoed, ondermeer van Grimm, Kapla en Haba. Electronisch speelgoed is niet aanwezig en ook staat er geen tv in de opvangruimte. Uiteraard wordt er veel voorgelezen en gezongen.

In onze ruime keuken bakken we regelmatig iets lekkers. In onze tuin kan uw kind zich vermaken in één van de speelhuisjes, bij de watertafel, de mud pie kitchen of bij de zandtafel. Tevens staat er een klein schommeltje met glijbaan in de tuin. En zijn er voldoende loopfietsjes aanwezig. Ook maken we regelmatig uitstapjes met de bakfiets naar onder meer het park, de bibliotheek of de kinderboerderij.

Ik ben in het bezit van VVE Kiki maar gebruik de thema's meer als een receptenboek, ter inspiratie waarbij ik de schoolse opdrachten zoveel mogelijk vermijd. In de opvang laat ik me inspireren door de pedagogen; Gordon en Kohn, qua visie op straffen en belonen. En benoem ik regelmatig een deugd voor positief gedrag, volgens de deugdenvisie. Malaguzzi (Reggio Emilia) inspireert me op het creative vlak; Spelen met scheerschuim, speeldeeg, rijst. Weinig kant-en-klaar knutselwerkjes maar veel vrij knutselen.

Emmi Pikler is voor mij een grote inspiratiebron wat betreft de omgang met baby's. Zo ondersteun ik ze niet actief bij hun motorische ontwikkeling maar vertrouw op hun natuurlijke drang om zich te ontwikkelen. De dagelijkse verzorging gebeurt met aandacht en respect en ook de 'hechtingstheorie' van Bowlby speelt hierbij een rol doordat ik inspeel op de signalen van baby's, om te geven wat ze nodig hebben.

Baby's en dreumesen kan ik dragen in een ergonomische draagzak.

Wilt u kennismaken? Neemt u dan contact op met mijn consulent.

Groetjes,
Irma

Neem contact op