Gastouders Assen

Assen, Gastouder Qin Qin

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Assen (Kloosterveen)

 Invalpool:  ja

Recensie van een ouder:

"Qin Qin is een ontzettend zorgzame en liefdevolle gastouder voor alle kindjes. Ze biedt ze allemaal een tweede thuis! Zodra het weer het toelaat zijn ze buiten te vinden, is het wat minder fijn weer om buiten te zijn, dan weet ze binnen iets te organiseren wat alle kindjes uitdaagt! Knutselen, bouwen, bakken, thematisch werken tijdens bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst maar ook tijdens het voorjaar en de Paasdagen, pepernoten bakken, Pietengym! Ze is geweldig!"

De opvanglocatie van Qin Qin bevindt zich in de mooie wijk Kloosterveen. Daar woont Qin Qin met haar man en drie kinderen in een prachtige ruime woning in een rustig straatje. De tuin is groot zodat kindjes lekker buiten kunnen spelen. Binnen is er naast de ruime woonkamer een aparte speelkamer voor de kinderen. 

Wilt u kennismaken met Qin Qin? Neemt u dan contact op!

Neem contact op

Assen, Gastouder Karin

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 7 jaar
Adres:

Assen (Kloosterveen)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een lieve, betrouwbare gastouder die met veel liefde en aandacht de dag met uw kindje doorbrengt? Ik bied uw kindje  een liefdevolle omgeving om te spelen met ander kindjes, 1 vast gezicht voor uw kindje, veel aandacht en begrip, een plekje om een middagdutje te doen, leuke uitstapjes naar buiten. Tevens wordt er voorgelezen, geknutseld en gespeeld.

Ik bied uw kindje een rustige plek, waar regelmaat en respect voor elkaar erg belangrijk gevonden wordt. Ieder kind krijgt de kans om alles op zijn/haar eigen tempo te doen. Ik zal hem/haar hierin zo goed mogelijk stimuleren en begeleiden.

En voor u als ouder veel flexibiliteit, geen vaste haal- en brengtijden. Uw kindje kan ook komen als het zich niet zo lekker voelt. Geen afname van dagdelen maar gewoon per uur mogelijk. Staat u in de file of moet u overwerken? Geen probleem, in overleg is heel veel mogelijk. Wordt het later dan gepland? Geen probleem uw kindje kan gewoon een hapje mee-eten.

In mijn gastouderopvang bied ik zowel dag/nacht/avond opvang, ik ben 24 uur per dag geopend, van maandag tot en met zondag, dus een uitkomst indien u in de zorg werkt of een ander beroep met veel onregelmatige diensten. Tevens is er plek voor nood/incidentele opvang. Ook flexibele opvang behoort tot de mogelijkheden.

Komt u kennismaken?

Groetjes,
Karin 

Neem contact op