Gastouders Appingedam

Appingedam, Gastouder Sandra

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do (vr za zo in overleg) 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Appingedam

 Invalpool:  ja

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sandra en ik ben 25 jaar oud (bijna 26).

Ik woon nu 3 jaar op mijzelf in een gezellige, knusse duplex bovenwoning met twee slaapkamers waarvan ik nu 1 kamer over heb, die wordt ingericht als speelkamer.

Ik zou graag kindjes opvangen van de leeftijd 0 t/m 4 jaar. Ik heb dus alle tijd voor de kinderen zonder dat we nog andere kindjes van school moeten ophalen en ik daarvoor eventueel slapende kindjes wakker zou moeten maken. Ik wil graag de rust op de groep bewaren, daarom kies ik heel bewust voor deze leeftijdscategorie.

Zelf heb ik enorm veel ervaring in de zorg, ik heb dan ook mijn Helpende Zorg en Welzijn diploma en ook een Verzorgde IG niveau 3 diploma. In mijn opleiding heb ik zowel met ouderen als met kinderen stage gelopen. Maar vooral ben ik werkzaam geweest in verpleeghuizen. Afgelopen zomer heb ik een snuffelstage mogen lopen op een kinderopvang ook met de leeftijd 0 t/m 4 jaar, ik heb zo enorm genoten van deze stage dat ik besloten heb om met kinderen te gaan werken.

Ik vind het superleuk om met kinderen te werken, elke dag is anders en het geeft zo'n fijn gevoel om de kinderen een fijne dag te geven waarin gelachen kan worden en we van elkaar kunnen leren en lol kunnen maken.

Ik bied een fijne gezellige huiselijke sfeer, een vertrouwde omgeving, fijn spelen, liedjes zingen, samen eten, lezen, enzovoort. Ook schaf ik zo snel mogelijk een bolderkar aan, zodat ik met de kinderen gezellig naar buiten kan gaan. In de buurt zijn twee speeltuinen waar ik graag met de kinderen heen wil gaan zodat ze hun energie kwijt kunnen en lekker in de buitenlucht kunnen spelen! Neem daarom graag regenlaarsjes mee en een setje kleertjes.

Een hobby van mij is om mooie foto's te maken. Als u als ouder het leuk vindt om foto's van uw kind te ontvangen zou ik dit graag voor u doen! Alles in goed contact met de ouders! Ook snap ik dat u als ouder dit misschien helemaal niet wilt, dan houd ik hier uiteraard rekening mee. De lijnen tussen u en mij zijn kort, dus in overleg is veel mogelijk. En we leggen ook belangrijke dingen vast in samenwerking met Gastouderland, in een toestemmingsformulier.

Wilt u graag meer over mij weten en bent u nieuwschierig geworden ? Dan hebben we hopelijk gauw contact en zien we elkaar gauw!

Liefs Sandra

 

 

Neem contact op

Appingedam, Gastouder Jolanda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Appingedam

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Jolanda (1972) en ik ben getrouwd met Bert, samen hebben we een dochter Melissa (2004). De poezen Lola en Lotje en de hond Roxy maken het gezin compleet en zullen ook af en toe in de opvang te vinden zijn.

Sinds januari 2009 heb ik een eigen kinderopvang aan huis, dus apart van de woning. Hier vang ik kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op de maandag, dinsdag, woensdag en de donderdag van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Wat ik belangrijk vind is warmte en gezelligheid, een veilig en vertrouwd gevoel en jezelf kunnen zijn en dat kan in mijn kleinschalige kinderopvang. Elke dag een vertrouwd gezicht en indien nodig een betrouwbare achterwacht.

Kom gezellig een keer langs om rond te kijken en kennis te maken!

Groetjes Jolanda

Neem contact op

Appingedam, Gastouder Irma

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Appingedam

 Invalpool:  ja
Beste ouders,
 
Mijn naam is Irma, 31 jaar oud en woonachtig in Appingedam met mijn vriend en dochtertje van 1 jaar oud. Na ruim 10 jaar met veel liefde en plezier in de kinderopvang te hebben gewerkt, heb ik de stap gezet om gastouder te worden. 
 
Ik heb een ruime woning met grote achtertuin. De opvang die ik bied is voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud, op de maandag, dinsdag en donderdag. 
 
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen in een veilige, huiselijke sfeer. We doen leuke activiteiten en gaan heerlijk veel buiten spelen, wandelen en naar bijvoorbeeld een speeltuin hier om de hoek.
 
Ik kijk er naar uit om kennis te maken! 
 
Lieve groetjes,
 
Irma 
Neem contact op

Appingedam, Gastouder Esther

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Appingedam

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Esther, 38 jaar en samen met mijn man, twee kinderen van 8 en 11 jaar, hondje Ole en twee konijntjes woon ik in Appingedam in de wijk Opwierde.

Ik ben sinds 2012 werkzaam als gediplomeerd gastouder, een stap die ik met veel plezier heb genomen want het werken met kinderen is wat ik het liefste doe!  

Door middel van een kleinschalige huiselijke flexibele opvang kan ik kinderen een warm tweede thuis bieden, waarin ze zich veilig en vertrouwd voelen. Ons huis is dan ook volledig afgestemd op de opvang van kinderen met een breed scala aan speelgoed, knutsel- en ontwikkelingsmateriaal, zowel binnen als buiten. Ik vind het prachtig om kinderen te zien groeien en een warme band op te bouwen met de kindjes die al jaren bij mij komen. 

We maken samen veel plezier en gaan in ieder jaargetijde lekker naar buiten want in ieder seizoen valt wel iets leuks te beleven! We spelen graag in onze afgesloten tuin, gaan aan de wandel en maken kleine uitstapjes naar de speeltuin of gaan de eendjes voeren. Daarbij wonen wij ook nog eens direct naast de Brede School Opwierde en hebben we daarmee het geluk de school op loopafstand te hebben. Wij maken dan ook enthousiast gebruik van alle uitdagende speeltoestellen op en rondom het schoolplein dat ook na schooltijd en in de vakanties toegankelijk is!  Geen feestdag laten we voorbij gaan zonder daarover te knutselen, lezen of zingen. We vieren alle verjaardagen, maken ieder jaar lampionnetjes en we verrassen de Papa's en Mama's met vader- en moederdag. Terugkomende rituelen die voor de kinderen erg belangrijk zijn. Ook werk ik met het voorschoolse educatieprogramma KIKI. 

Kom gerust eens langs om verder kennis te maken! Ik heb nog plekjes vrij!

Groetjes,
Esther

 

Neem contact op

Appingedam, Gastouder Anita

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Appingedam

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Mijn naam is Anita en ik ben sinds 2012 gastouder in de wijk Opwierde. Ik woon in de Tagalayahof samen met mijn 2 jongens en 1 kat. Het is een ruime woning met een grote besloten tuin en een leuke speeltuin voor de deur.

De opvang bied ik aan van maandag t/m vrijdag vanaf 6.30 uur tot 18.00 uur. Natuurlijk kan in overleg iets geregeld worden qua andere tijden. De opvang is van 0 /12 jaar.  Dit is erg leuk om met verschillende leeftijden te werken en ook leerzaam voor de kleintjes en grote kindjes want die vinden baby's ook erg leuk en lief. 

Wil je meer van mij weten, neem dan contact op met mijn consulent.

Liefs Anita 
Neem contact op

Appingedam, Gastouder Sharon

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr (za zo) 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Appingedam

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Ik ben Sharon, 27 jaar en woon samen met mijn vriend en zoontje van 6 jaar in Appingedam.

In 2009 heb ik mijn Helpende Zorg en Welzijn diploma behaald , tijdens mijn opleiding heb ik veel stage gelopen op het kinderdagverblijf . Daarna heb ik jarenlang in de zorg gewerkt. Ondanks dat ik tussendoor veel op kinderen heb gepast, miste ik het om dagelijks met kinderen bezig te zijn. Gastouder worden heeft vaak door mijn hoofd gespookt en nu ikzelf moeder ben, heb ik mijn eigen Gastouderopvang geopend.

Ik ben een actieve jonge vrouw, ik onderneem graag wat met de kinderen. Buiten spelen, knutselen, spelletjes doen. Wat ik belangrijk vind als gastouder is dat uw kind zich vertrouwd, veilig en thuis voelt.

Wat ik kan bieden is :

⁃ Opvang voor kinderen van 0/12 jaar.
⁃ Opvang van 06:30 uur tot 18:30 uur.
⁃ In overleg ook opvang in het weekend.

Een tweede thuis voor uw kind , waar uw kind zichzelf kan zijn!

Groetjes Sharon

Neem contact op

Appingedam, Gastouder Lisa

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Appingedam

 Invalpool:  ja

Hallo,

Ik ben Lisa en ik ben 39 jaar, getrouwd en we hebben twee kinderen van 11 en 14 jaar.
Ik ben al gastouder sinds 1997 en ik doe dit werk met heel veel plezier en liefde voor de kinderen.

Ik ben erg flexibel. Ik vang vijf dagen per week kinderen op. 
Ik heb geen vaste openingstijden en kinderen kunnen altijd blijven mee eten of blijven slapen. In overleg pas ik ook in het weekend op.

We wonen aan de Potter van Loonstraat in Appingedam. Ik heb een aparte ruimte voor de opvang. 

Onze laatste huisgenootjes zijn een hondje, de goudvissen, een konijn en een poes.

Vanwege astma in ons gezin maak ik de oppaslocatie driemaal daags goed schoon.

Groetjes,

Lisa 

Neem contact op