Gastouders Wildervank

Wildervank, Gastouder José

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Wildervank

 Invalpool:  ja

Hallo vraagouders,

Ik ben José en ik heb mijn eigen kinderopvang in Wildervank. Ik woon samen met mijn zoontje in een twee-onder-een-kapwoning.

Voordat ik besloot mijn kinderopvang op te starten, werkte ik in de zorg. Dit heb ik vanaf 1999 gedaan. De MBO-AB is een niveau vier opleiding die ik heb afgerond in Groningen. Ik ben toen begonnen met werken in de ouderenzorg. Later werd dit ook kinderopvang en gehandicaptenzorg. De laatste jaren is er zoveel weg bezuinigd dat het werken in de zorg mij begon tegen te staan. Geen tijd meer voor de individuele mens. Dat was juist waarom ik zo graag in de zorg werkte. Ik besloot het roer om te gooien na mijn bevalling. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van! 

Ik heb, naast mijn zoontje, een leuk cluppie opvangkindjes. Het is een leuk ondernemend groepje. En ze hebben stuk voor stuk de kans om zich op hun eigen tempo en niveau te ontwikkelen. Met mooi weer zijn we altijd in de tuin te vinden. Over de dag hebben we een ritme van etenstijden en slaaptijden wat ik overigens erg belangrijk vind. Rust, regelmaat en reinheid vaart ieder kind hier wel bij. 

Met de ouders heb ik een open communicatie. Dit vind ik erg belangrijk in mijn werk. Het gaat tenslotte om je kind. Dus wil ik ook heel graag weten of er op en aanmerkingen zijn. En kan ik er wat mee doen! Mijn missie is geslaagd als de kinderen lachend binnen komen en niet meer naar huis willen!

Wilt u meer informatie of wilt u met mij kennismaken? Neemt u dan gerust contact op met mijn consulent via de contactbutton.

Groetjes,

Jose 

Contact

Wildervank, Gastouder Andrea

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 10 jaar
Adres:

Wildervank

 Invalpool: ja

Ik ben Andrea, ik ben 35 jaar en sinds oktober 2011 moeder van zoon Pim.

Na het afronden van mijn studie SPW4 ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de kinderopvang en in het onderwijs. Als gevolg van het werken in het onderwijs, ben ik de PABO gaan doen. Deze studie heb ik in 2008 afgerond, waarna ik vijf jaar met veel plezier als leerkracht aan het werk ben geweest. Omdat ik het invallen in het onderwijs lastig te combineren vond met het moederschap heb ik in 2014 besloten om als gastouder aan de slag te gaan.

De opvang is gevestigd in een tussenwoning in Wildervank. De kinderen verblijven in een ruime woonkamer met voldoende (wisselend) speelgoed. Voor de kinderen die nog slapen is er een aparte slaapruimte. Verder is er een volledig afgesloten, ruime tuin aanwezig waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Doordat ik maximaal 4 kinderen opvang, kan ik uw kind de aandacht geven die het verdient. Wanneer het weer het toelaat, ben ik veel buiten met de kinderen. Ik ga regelmatig met de kinderen wandelen, bij mooi weer gaan we bootjes kijken in het Oosterdiep. Ook knutsel ik regelmatig met de kinderen die dit willen. En als de kinderen oud genoeg zijn om te helpen in de keuken, bakken we regelmatig koekjes of cupcakes.

Wellicht tot ziens!

Groetjes,

Andrea 

Contact