Gastouders Groningen

Groningen, Gastouder Charlotte

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterpoort)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Charlotte, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend en mijn kat aan de Mauritsstraat 9 in Groningen. Sinds oktober ben ik gestart als gastouder in mijn huis. Ik zal dan kinderen gaan opvangen in de leeftijd van 0-4 jaar, met maximaal vier kinderen op een dag, zodat ik de aandacht goed kan verdelen.

In 2009 ben ik de opleiding Helpende Zorg en Welzijn gaan doen, en deze heb ik in 2011 afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel stages gelopen in kinderdagverblijven. Na deze opleiding ben ik eerst de ouderenzorg in gegaan, en ik heb in tussentijd ook veel op mijn nichtjes en neefje gepast. Dit deed ik al vanaf hun geboorte. In 2013 ben ik de opleiding Verzorgende IG gaan doen, en die heb ik in 2016 afgerond. Daarna heb ik nog een jaar in de ouderenzorg gewerkt, maar dit werd steeds minder leuk, vooral vanwege de toenemende werkdruk.

In oktober vorig jaar begon ik te bedenken wat mij nog meer heel erg leuk leek om te doen, omdat de ouderenzorg niet meer was zoals ik het had leren kennen. Ik wilde iets gaan doen voor mezelf, met een werkdruk die ik voor het grootste deel zelf kan bepalen. En ik weet niet meer hoe, maar ik kwam op het pad van de gastouder. Ik ben mij daar toen heel erg in gaan verdiepen en werd steeds enthousiaster.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met mijn consulent!

Groetjes,
Charlotte

Contact

Groningen, Gastouder Monic

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Paddepoel)

 Invalpool:  ja

Hallo lieve ouders,

Gastouderhuis 'De Bessemoer' (Monic ) is op zoek naar kindjes. Openingstijden 07:00 tot 19.00. Leeftijd van 0 tot 4 jaar. Dagen van maandag t/m vrijdag. Er zijn nog 4 plekken over.

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Monic, 34 jaar oud en moeder van 3 prachtige kinderen in de leeftijd 0, 8 en 11. Ik ben afkomstig uit Curacao en ben multicultureel opgevoed. ik spreek nederlands, engels, papiaments en spaans. Ik heb altijd op peuterspeelzalen gewerkt en ben nu 4 jaar werkzaam als gastouder in mijn eigen huis. ik ben gediplomeerd als pedagogisch medewerker (activiteitenbegeleider niveau 4).

Ik beschrijf me zelf als een enthousiaste gastouder, liefdevol, warm, behulpzaam en betrouwbaar. Ik ben een gastouder die niet alleen wil oppassen, maar graag de kinderen iets wil leren. Ik werk doelgericht en systhematisch.
We besteden aandacht aan de thema's van het jaar maar ook hebben wij thema's voor korte termijn. Ik wil graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. Het kind staat centraal.

Wij wonen aan de Bessemoerstraat (Paddepoel/Tuinwijk), daarbij hebben wij een leuk parkje. In de buurt zijn verschillende afgesloten speeltuintjes. Wij hebben zelf geen tuin maar een gezamelijke buitenplaats omheind met struiken zodat de kinderen niet weg kunnen lopen. Hier wonen alleen maar gezinnen met kinderen, dus het is een zeer kindvriendelijk buurtje.

Ik vind het ook leuk om uitjes te doen met de kinderen. Bijvoorbeeld naar de Stadspark of naar Monkeytown. Speelgoed is er in overvloed. Eén ding kan ik zeggen, gezellig wordt het zeker!

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse, kom maar een kijkje nemen.

Groetjes,
Monic

Contact

Groningen, Gastouder Jacqueline

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterpoort)

 Invalpool:  ja

Hallo ouders,

Ik ben Jacqueline en woon alleen met mijn twee dochters van 11 & 18 jaar.

Sinds 4 jaar ben ik gastouder in de wijk Oosterpoort en dat doe ik met heel veel liefde en zorg.

Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag, dinsdag, woensdag & vrijdag met maximaal 3 kinderen per dag/dagdeel zodat ze alle rust, liefde, zorg en aandacht krijgen die ze nodig zijn om op te groeien.

Ik ben een zorgzaam en rustig type en de kinderen groeien bij mij op in een gezellige, huiselijke sfeer. Ik bied ze van alles aan qua activiteiten: Kleuren, liedjes luisteren en zingen, vrij spelen enzovoort. Ook werk ik met het unieke VVE-pakket Aap! van Gastouderland. Bij mij om de hoek is een speeltuintje waar we ook regelmatig even naartoe wandelen. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u kennismaken? Neemt u dan gerust contact op met mijn consulent!

Groetjes,
Jacqueline

Contact

Groningen, Gastouder Samantha

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Ik ben Samantha, 30 jaar jong en net moeder geworden van ons derde kindje.  Ik ga mijn vierde jaar als gastouder in en ik doe dit met heel veel plezier in het mooie Lewenborg.

Wij hebben een grote omheinde tuin van 120 vierkante meter, hier kunnen de kinderen zich heerlijk in uitleven. Ook binnen hebben wij veel speelruimte.

We lezen graag samen een boekje en ook bijvoorbeeld peutergym op muziek vinden we erg leuk! We proberen er zo vaak mogelijk op uit te gaan. Een wandelingetje naar de markt op woensdag is ons favoriete uitje.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom!

Mijn uurtartief is € 5,20 per uur, dit is inclusief eten en drinken

Groetjes,
Samantha

Contact

Groningen, Gastouder Lioba

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Ulgersmaborg/Oosterhoogebrug)

 Invalpool:  ja

Hallo lieve ouders,

Ik ben Lioba, geboren in Groningen in 1988. Ik ben een trotse moeder van drie kinderen. Mijn dochter van twaalf jaar, mijn zoontje van anderhalf jaar en mijn oudste zoontje, mijn vlinderkind, dat helaas maar 3 jaar oud mocht worden...

In 2011 ben ik afgestudeerd in de kinderopvang sociaal agogische medewerker SAW niveau 4.

Welkom bij mijn professionele kleinschalig dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Per dagdeel vang ik maximaal 5 gastkinderen op. De huiselijke en geborgen sfeer staat bij ons voorop. Een kleine groep leeftijdsgenootjes zorgt ervoor dat het kind zich thuis voelt.

Wij wonen in de wijk Ulgersmaborg/Oosterhoogebrug, in een fijne kindvriendelijke buurt. Op loopafstand heb je bij ons een kinderboerderij met allerlei leuke dieren en een speeltuin. Hier gaan we vaak naartoe om de dieren te bekijken en lekker te kunnen spelen in de speeltuin. Er zijn in de buurt nog meer speeltuintjes en veel groen om lekker in de buitenlucht te kunnen genieten.

Er is genoeg slaapruimte, de allerkleinsten slapen in een speciaal dubbel bedje en de iets grotere kindjes slapen in een campingbedje.

Speelgoed is er in overvloed, voor ieder wat wils. Ik sta voor veilig en duurzaam speelgoed. Ik knutsel ook graag met de kinderen. Er is uitdaging genoeg voor elk kind.

In de tuin hebben wij kunstgras liggen dat ik makkelijk kan stofzuigen, dit is ook ideaal voor de kleintjes die op deze manier lekker kunnen kruipen. Ook hebben wij voldoende speelgoed voor buiten, driewielers, loopfietsjes of autootjes, tentjes waterpret... 

In de keuken zullen we regelmatig kokkerellen met elkaar. Lekker koekjes bakken of vers sap maken.

Ik heb plekjes vrij!  Als je geïnteresseerd bent neem dan contact met me op via mijn consulent. We kijken er naar uit jullie te zien!

Groetjes,
Lioba 

Contact

Groningen, Gastouder Lycia

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Hoogkerk)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Mijn naam is Lycia, ik ben 56 jaar en ik vang kinderen op van 0 tot 12 jaar in mijn gezellige woning in Hoogkerk. Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen en oma van 2 kleinkinderen en een derde op komst. Ook heb ik jarenlang pleegkinderen opgevangen. Ik heb veel ervaring met kinderen met gedragsproblemen.

Ik ben een spontane lieve vrouw. Ik hou enorm veel van kinderen, het werken met kinderen is mijn passie. Ik werk met een vast dagprogramma. Ook houd ik rekening met allergieën en diëten. 

Ik knutsel veel met de kinderen. We spelen lekker buiten, puzzelen en voorlezen. Er is altijd iets te doen bij 'Tante Lycia'.

Ik voldoe aan alle eisen die de wet aan gastouderopvang stelt, dus ik heb een diploma en een kinder-ehbo-certificaat, waardoor u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. 

Mijn openingstijden zijn ruim. Van 6.00 tot 21.00 uur kunnen kinderen bij mij terecht. Zaterdag om de week, in overleg.

Wilt u vrijblijvend komen kennismaken? Neemt u dan contact met mij op. Ik vang met plezier uw kind op!

Ik haal kinderen op van de Vensterschool en de Rehobothschool.

Groetjes,
Lycia 

Contact

Groningen, Gastouder Simone

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Beijum)

 Invalpool:  ja

Simone is een gastouder met veel ervaring in de kinderopvang. 
Haar gastouderopvang wordt gekenmerkt door structuur, duidelijke regels en grenzen, het buitenleven en dieren.

Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte welkom bij Simone in de wijk Beijum!

Er zijn nog plekjes vrij!


 

Contact

Groningen, Gastouder Myranda

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr (weekend en nacht in overleg)
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterhogebrug)

 Invalpool:  ja

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder voor uw kind(eren) in de omgeving van Oosterhogebrug?

Ik ben Myranda, moeder van 2 kinderen en na 6 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt nu beschikbaar als gastouder. Ik heb op alle dagen nog plek en kijk graag uit naar nieuwe kindjes die gezellig bij mij komen spelen als u aan het werk bent. Ook in overleg beschikbaar in het weekend of s ’nachts.

Wat ik erg belangrijk vind is dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt en dat er ruimte is om zicht te kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ik hou er van om veel buiten te zijn en zal dan ook vaak in de speeltuin, bij de eendjes of bij de kinderboerderij te vinden zijn.

Ik woon in de wijk Oosterhogebrug een kindvriendelijke en groene omgeving met veel mogelijkheden om kleine uitstapjes te maken. Ook lekker knutselen, tekenen, een spelletje of knus even voorlezen zal behoren tot de dagelijkse bezigheden. Ik zal een vast dagritme aanhouden met vaste eet- en slaapmomenten waar natuurlijk ruimte is voor afwijkende ritmes van baby’s.

Kom gerust eens langs om kennis te maken!

Groetjes,

Myranda 

Contact

Groningen, Gastouder Hanny

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr za zo
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Rivierenbuurt/Parkweg)

 Invalpool:  ja

Hallo,

Wij zijn John en Hanny, Wij zijn 29 en 36 jaar en hebben samen drie dochters van 6, 7 en 10 jaar oud.

Onze huishouden bestaat verder uit een kat en een hond ( Labrador ). Beide dieren zijn opgegroeid met kinderen en zijn sociaal in omgang.

Wij zijn 1 april 2015 samen een onderneming begonnen in gastouderopvang. Dat betekent dat wij dit samen doen en dat wij samen de zorgen hebben voor onze eigen kinderen en voor de oppaskinderen.

Hanny heeft meerdere jaren ervaring als gastouder en heeft dit tot 1 april als zelfstandige gastouder gedaan. Wij hebben de keuze gemaakt om een onderneming op te zetten, zodat we samen meer tijd met onze kinderen kunnen door brengen en ook omdat je vanuit huis kunt werken.

De opvang is gevestigd in een bovenwoning in de wijk Rivierenbuurt/Parkweg. Naast de basisschool ODS de Starter. In de buurt heb je verschillende faciliteiten, zoals kinderboerderij, speeltuinen, schoolplein en een groot park, waar wij regelmatig te vinden zijn. Wij vinden het belangrijk om het kind de ruimte te geven, zodat het zich kan ontwikkelen en spelenderwijs de wereld kan ontdekken.

In de woning is een ruime woonkamer met (wisselend) speelgoed en er zijn ook twee slaapkamers waar gespeeld kan worden. Voor baby’s en kinderen die overdag slapen is er een aparte slaapruimte.

Doordat wij samen werken binnen onze gastouderopvang, kunnen wij ieder kind maximale tijd en aandacht geven. Wij bieden een leuke en creatieve gastouderopvang aan, waar wij ieder kind de ruimte geven. Dingen die wij vaak ondernemen zijn, bezoekjes aan de kinderboerderij, wandelen in het bos, knutselen, tekenen, spelletjes spelen en koekjes of cupcakes bakken.

Wij zijn zeer flexibel en hanteren dan ook ruime openingstijden, kinderen zijn in overleg ook in de weekenden welkom en kunnen blijven slapen indien nodig.  

Wellicht tot ziens!

Groetjes,

John en Hanny

Contact

Groningen, Gastouder Sanne

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Ulgersmaborg)

 Invalpool:  ja

Mijn naam is Sanne. Ik heb plek voor 5 kindjes in de leeftijd 0-4 jaar. In onze eengezinswoning in Ulgersmaborg is alle ruimte voor spel en ontwikkeling. Ik woon hier met mijn man en 2 katten. Wij spelen graag buiten en houden van knutselen, gymmen, dansen, yoga, en muziek maken.

Vrij spelen doen we lekker veel, en daarnaast genieten we van gezonde en meestal suikervrije voeding.
Respect voor, en luisteren naar het kind vind ik erg belangrijk. Ik werk samen met de kinderen aan een prettige sfeer in huis!


Op dit moment heb ik plekjes vrij op dinsdag (1)  en woensdag (3)!

Groetjes, 

Sanne


Contact

Groningen, Gastouder Gery

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Lewenborg)

 Invalpool:  ja


Ik ben Gery, 31 jaar oud en samen met mijn vriend woonachtig aan de Golfslag.
 
Ik heb vanuit mijn jeugd veel opgepast. Ik kom oorspronkelijk uit Hoogeveen en toen ik hier in Groningen kwam wonen had ik niet direct een baan. Wel paste ik toen ook op op een meisje, en dit beviel me zo goed dat ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb. Werken met kinderen is mijn passie.
 
Ik ben gecertificeerd gastouder. Ik beschik over alle diploma's en ik sta in het landelijk register kinderopvang.
 
Ik werk met een vast dagritme. Dat wil zeggen dat de eet- en slaaptijden elke dag hetzelfde zijn, zoveel mogelijk afgestemd op hoe het thuis ook gaat. Dit omdat kinderen er bij gebaat zijn als er regelmaat is. Ze weten wat ze kunnen verwachten en hoe de dag eruit ziet.
 
Daaromheen plannen we dan de activiteiten. Ik kan nu een heel rijtje opnoemen met wat we allemaal doen, maar concreet komt het erop neer dat dat af hangt waar de kinderen zelf mee bezig zijn. Om kinderen echt te stimuleren in elk gebied van de ontwikkeling, vind ik het belangrijk om het kind te volgen, en niet andersom. Voorbeeld: De kinderen die nu in de opvang zijn hebben de leeftijd van 1-1,5 jaar. Praten en lopen oefenen ze zelf veel en wordt veel met ze geoefend. Maar ook boekjes lezen, auto's en poppen, dieren, groeiende planten, bouwen en spelen met andere kinderen hebben een grote voorkeur. Het is aan mij om die materialen en die omgeving(en) te bieden waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en kunnen ontdekken. Veel materiaal heb ik zelf en wat niet aanwezig is halen we op bij de speelotheek of de bibliotheek. De motoriek oefenen we door te lopen, naar de speeltuin te gaan, en met knutselen door te tekenen, te plakken en te sorteren. Dierenliefde wordt hier met de paplepel ingegoten door de hond en twee katten die hier aanwezig zijn, en daarnaast zijn we vaak bij de kinderboerderij te vinden. Maar ook wormpjes, vlinders en vogels worden onderweg veel gevolgd en bestudeerd. 
 
Ik vind het als gastouder vooral belangrijk om het kind te volgen, en datgene aan te bieden waarop het kind weer voort kan borduren. Normen en waarden die ik belangrijk vind om mee te geven: lief zijn voor elkaar, lief zijn voor dieren, leren delen, vragen, op je beurt wachten. Net als overal gelden er ook hier regels, en ik denk dat dat een goede voorbereiding is op de regels die er later zijn op bijvoorbeeld de basisschool. 
 
Ik heb nog plekjes over. De afgenomen uren worden achteraf pas betaalt. Dus alleen daadwerkelijk afgenomen uren. Een minimum uren afname is er niet. U hoeft dus niet een dagdeel te betalen, maar gewoon per uur. Ook flexibele opvang is mogelijk.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met mijn consulent. 

Groetjes,
Gery 
Contact

Groningen, Gastouder Carin

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di wo do vr 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Groningen (Hoogkerk)

 Invalpool:  ja

Hallo zoekende ouders,

Ik ben Carin, 33 jaar en ik ben gastouder in Hoogkerk.
Ik ben makkelijk te bereiken is vanaf de A7, Friesestraatweg en Vinkhuizen.

Ik ben al gastouder vanaf 2008.

Ik bied zowel dagopvang als flexibele opvang met voor en naschoolse opvang.


Mijn vriend Mark is 35 jaar en werkt fulltime als elektromonteur en ik heb twee zoontjes, Leeroy (10 jaar) en Keano (7 jaar) deze gaan naar de Anne Frankschool in Hoogkerk.

Ik vind de 3 R's heel belangrijk: Rust, reinheid en regelmaat. Deze staan centraal bij ons in huis.
Ik mag graag dingen ondernemen met de kids even naar de speeltuin gaan of kinderboerderij of gewoon thuis lekker knutselen of spelen boekjes lezen noem maar op er is van altijd wel wat te doen. Verder vind ik het belangrijk om (onze) kinderen respect en vriendelijkheid en grenzen te leren. 


Ik hoop dat u hiermee genoeg informatie hebt en u kunt altijd contact opnemen met mijn consulent.

Groetjes,

Carin 

Contact

Groningen, Gastouder Carla

Telefoon: 06-45678920 Beschikbaar: ma di do 
Email: m.kassenberg@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Groningen (Oosterpark)

Invalpool: nee

Update 2018: Plek op maandag, dinsdag en donderdag!

Beste ouders,

Ik ben Carla en ik heb de opleiding SPW afgerond. Ik heb zelf twee kinderen en ben trotse oma van drie kleinkinderen. 
Vanaf 1996 ben ik werkzaam in de kinderopvang.

Ik bied graag rust en regelmaat aan kinderen. De activiteiten die ik graag met de kinderen doe zijn: zingen, lezen, vrij spelen (zodat ze zelf rollenspel kunnen bedenken) buiten spelen, dingen ondernemen met de kinderen, e.t.c
Daarnaast heb ik een slaapkamer omgetoverd tot speelkamer.

Als gastouder vind ik het belangrijk dat ouders hun kinderen met een goed gevoel achter kunnen laten, want het is je grootste bezit waar ik met liefde voor wil zorgen.
Ik vang op dit moment vier kindjes op en heb nog plekjes vrij.

Groetjes,

Carla
 

Contact